χρήστος κιούσης

Χρήστος Κιούσης: Η ανάρτησή του για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απομακρύνθηκε άμεσα από το Ράδιο Αρβύλα και το Βινύλιο, μετά τις αποκαλύψεις για τη δημοσιοποίηση πορνογραφικού υλικού του ίδιου και μιας κοπέλας χωρίς την συγκατάθεσή της.

Ο Χρήστος Κιούσης, μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, έγραψε το εξής:

«Η απάντησή μας έπρεπε να έχει φωνή και πρόσωπο. Όπως πάντα. Ράδιο Αρβύλα»

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκπομπής, ο Χρήστος Κιούσης είχε πει στον στον αέρα: «Είμαστε και γονείς ξέρετε. Εγώ είμαι 47 χρονών, έχω τρία παιδιά, έχω δύο κόρες, η μία 21 και η άλλη 18. Θα μπορούσε να είναι προφανώς μία κοπέλα που θα της είχε συμβεί κάτι τέτοιο και δεν θα ήθελα να φανταστώ τον εαυτό πώς θα αντιδρούσα σαν πατέρας αυτής της κοπέλας -πέρα από την προφανή στήριξη που θα μπορούσα να της προσφέρω, δεν ξέρω μετά τι θα μπορούσα να κάνω στο πλαίσιο του νόμου ή έκνομα.

Απάντησε στον Άδωνι Γεωργιάδη ο Αντώνης Κανάκης

Σήμερα βρέθηκα στην πολύ παράξενη θέση να πρέπει να πάρω τηλέφωνο την κόρη μου τη μεγάλη και να της πω εγώ ότι θα διαβάσεις αυτό και αυτό. Αν και είμαι πολύ σίγουρος για τον εαυτό μου και τη σχέση που έχω με τα παιδιά μου, έπρεπε να της πω εκείνη την ώρα ότι δεν θέλω να περάσει από το μυαλό σου ή να αφήσεις να σε επηρεάσει κανένας άνθρωπος ούτε μία στο εκατομμυριοστό να ήξερα κάτι τέτοιο, όχι τρία χρόνια, τρεις ώρες και να μην έκανα κάτι γι’ αυτό, να το ανεχόμουν. Όπως είμαι σίγουρος και για τους άλλους δύο».

Η Καίτη Γαρμπή θύμισε τι πραγματικά είναι σημαντικό στην υπόθεση με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Πηγή εξωφύλλου 

➔ Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και όλα τα πιο πρόσφατα άρθρα της Lavart στο lavart.gr

Κοινοποίηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ