χαικάλης

Χαμός με Παύλο Χαϊκάλη και Φαίη Σκορδά – “Ξέρεις τι σημαίνει άντρας παλαιάς κοπής;”

Στην εκπομπή “Πρωινό” μίλησε ο Παύλος Χαϊκάλης, με αφορμή την απόφασή του να αποχωρήσει από το θέατρο, αφού ολοκληρωθεί η παράσταση “Νικοτιτανικός” στην οποία θα συμμετέχει φέτος στην Κύπρο.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος τους προηγούμενους μήνες απασχόλησε την κοινή γνώμη στο πλαίσιο του κινήματος Metoo, ξεκαθάρισε αρχικά πως δεν πρόκειται για μία μεμονωμένη παράσταση. Όπως είπε, θα αποσυρθεί όταν το θεατρικό ολοκληρώσει τον κύκλο του, κάτι που σημαίνει ότι ενδεχομένως θα παίξουν και στην Ελλάδα.

Θανάσης Βισκαδουράκης για Σερβετάλη: «Πρέπει να τον προστατεύσουμε!»

Παράλληλα, σχολιάζοντας τη χθεσινή του δήλωση ότι αποχωρεί από το θέατρο “για να είναι όλοι ευχαριστημένοι”, είπε:

“Το κάνω γιατί θέλω να παραμείνω λίγο άνθρωπος. Χωρίς να ξέρουν άνθρωποι μιλάνε, δικάζουν, έχουν βγάλει αποφάσεις, έχουν στήσει στο κάγκελο ανθρώπους. Όταν λέει κάποιος κάτι, αμέσως παρερμηνεύεται. Όλο αυτό το πράγμα δεν μπορώ να το διαχειριστώ εγώ. Δεν έχω καμία θέση σε αυτή την αισθητική. Δεν έχω κανέναν λόγο να συνεχίσω, όταν άνθρωποι βγαίνουν και μιλάνε για μένα με τόσες κακίες. Δεν αντέχω εγώ τόσες κακίες. Γιατί; Κατηγορούμαι για κάτι; Έχω πάει φυλακή; Έχω κάνει κάτι επιλήψιμο; Ξέρουν τι έχει συμβεί; Δεν έχω κακολογήσει άνθρωπο. Δεν μπορώ αυτή την ανθρωποφαγία. Θέλουν αίμα. Δεν θα τους κάνω τη χάρη να πεθάνω”

Έπειτα, η Φαίη Σκορδά δήλωσε πως η παράσταση στην οποία θα συμμετάσχει δεν συγκρίνεται με τις προηγούμενες δουλειές του, με τον ηθοποιό να αντιδρά, ενώ στη συνέχει η παρουσιάστρια είπε πως “αυτό που νομίζω ότι έκανε μεγάλη εντύπωση και σχολιάστηκε και ούτε σε εμένα άρεσε, ήταν το άντρας παλαιάς κοπής”, με τον Παύλου Χαϊκάλη να ανεβάζει τους τόνους. Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν ο εξής:

Αποσύρεται από το θέατρο ο Παύλος Χαϊκάλης – «Θέλω οι συνάδελφοί μου να είναι όλοι ευχαριστημένοι»

– Φαίη μου γνωρίζεις τι σημαίνει “άντρας παλαιάς κοπής”; Εάν έχετε στο μυαλό σας ότι είναι ο άντρας του ’20, που μαστίγωνε τη γυναίκα και είχε το νόμο με το μέρος του και που ασκούσε εξουσία και βία, θα σας πως ότι έχετε δίκιο. Αν, όμως, εννοούμε τον “άντρα παλαιάς κοπής” που σέβεται τις γυναίκες, που ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου, που φέρνει λουλούδια, που ξέρει να φλερτάρει δια ζώσης, που ξέρει να φερθεί, τότε έχω δίκαιο εγώ.

-Άρα όταν ακούει το “όχι” σταματάει. Είναι ωραίο να πείτε ότι στο πρώτο “όχι” πρέπει να σταματάμε.

-Άσε με να μιλήσω. Θέλετε να κυνηγήσετε τον Χαϊκάλη, όχι μόνο εσείς, όλο το σύστημα. Αγαπούλα μου, αφού δεν ξέρεις τα γεγονότα, ποιο όχι; Αφού δεν την ξέρετε την υπόθεση ρε παιδιά. Γιατί δεν το παραδέχεστε;

-Έχω μιλήσει με κορίτσια στην Κύπρο, αυτή την ώρα όμως δεν θα ανοίξουμε μια τέτοια κουβέντα.

Οριστικό: Θα συνεχιστεί ο «Ρινόκερος», αντικαθίσταται ο Σερβετάλης – Η επίσημη ανακοίνωση

-Έχω δώσει 40 χρόνια συνεντεύξεις με τη θέση μου για τη γυναίκα. Αυτά τα ξεχάσατε. Όταν έλεγα ότι σιχαίνομαι το φύλο μου, ότι όταν χωρίζει ένα ζευγάρι φταίει ο άντρας, ότι ο άντρας πρέπει να σέβεται τη γυναίκα, χαθήκανε μέσα σε μία νύχτα. Δυστυχώς, δεν αναγνωρίστηκαν ποτέ.

Πηγή 

Πηγή εξωφύλλου 

➔ Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και όλα τα πιο πρόσφατα άρθρα της Lavart στο lavart.gr

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

INSTAGRAM

YelloWizard.gr