Απόψε «Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» του Γιάννη Οικονομίδη κάνει πρεμιέρα στην τηλεόραση ( trailer )

Σε μια μικρή πόλη της Ελλάδας, όταν το ερωτικό πάθος διασταυρώνεται με την απληστία για το χρήμα, τα πτώματα αρχίζουν να στοιβάζονται το ένα μετά το άλλο και η “Ωραία Κοιμωμένη” Όλγα δεν θα μάθει ποτέ από τι πραγματικά έχει γλιτώσει. Πρεμιέρα, απόψε Κυριακή 18 Απριλίου, στις 23:30, στην κρατική τηλεόραση – ΕΡΤ2.

Υπόθεση:  Ο Μάνος, πρώην δημοφιλής τραγουδιστής και πλέον ιδιοκτήτης νυκτερινού κέντρου, συναντά συχνά την Όλγα σε επαρχιακό ξενοδοχείο για να κάνουν σεξ. Η Όλγα είναι σύζυγος του Ηρακλή, ο οποίος είναι εργοστασιάρχης, με τον οποίο όμως πλέον βρίσκεται σε διάσταση.

«Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» έρχεται στο ERTFLIX

Η Όλγα αποφασίζει να εγκαταλείψει τον Ηρακλή και να κλεφτεί με τον Μάνο, και φεύγοντας από το σπίτι παίρνει και ένα σάκο με ένα εκατομμύριο ευρώ.

Δύο ομάδες δολοφόνων, δύο ακόμη πληρωμένοι δολοφόνοι και πολλά πτώματα αφού το 1.000.000 ευρώ το θέλει ο καθένας για λογαριασμό του.

Δείτε το trailer:

Σκηνοθεσία: Γιάννης Οικονομίδης

Ηθοποιοί: Βασίλης Μπισμπίκης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννης Τσορτέκης, Στάθης Σταμουλακάτος, Βαγγέλης Μουρίκης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Λένα Κιτσοπούλου

Σενάριο: Γιάννης Οικονομίδης, Χάρης Λαγκούσης, Δημοσθένης Παπαμάρκος

Πρόγραμμα τηλεόρασης: Κυριακή 18 Απριλίου, στις 23:30, στην ΕΡΤ2
Για περισσότερα κινηματογραφικά νέα, δείτε εδώ.

➔ Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και όλα τα πιο πρόσφατα άρθρα της Lavart στο lavart.gr

Κοινοποίηση

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ