Απόψε η κάποια κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου του Ισαάκ Ασίμωφ, “I, Robot”

Η ταινία του Alex Proyas βασισμένη στο προσαρμοσμένο από τους Jeff Vintar και Akiva Goldsman βιβλίο επιστημονικής φαντασίας του Ισαάκ Ασίμωφ πίσω στο 1950, Εγώ το Ρομπότ, απόψε Παρασκευή 9 Απριλίου, στις 23:20, στο Star.

Υπόθεση: Βρισκόμαστε στο 2035 και η εταιρία USR έχει κυριαρχήσει στην αγορά των ρομπότ ως η κατασκευάστρια εταιρία του NS-5, του δημοφιλέστερου και πιο εξελιγμένου μοντέλου. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι αγοράζουν αυτό το μοντέλο ρομπότ για οικιακούς βοηθούς.

Η αυτοκτονία ενός κορυφαίου επιστήμονα της USR θα ανατεθεί στον αστυνόμο Σπούνερ (Γουίλ Σμίθ), ο οποίος μισεί τα ρομπότ λόγω ενός παλαιότερου περιστατικού. Ο Σπούνερ όμως αμφιβάλλει αν ο θάνατος του επιστήμονα οφειλόταν πράγματι σε αυτοκτονία. Όλα όμως αλλάζουν, όταν ανακαλύπτει ένα ρομπότ με το όνομα Σόνι (Άλαν Τούντικ) στον τόπο του εγκλήματος, το οποίο διαφέρει από τα υπόλοιπα.

Γραμματοσειρές: τα ψιλά γράμματα του design

Οι υποψίες του ντετέκτιβ Σπούνερ σιγά – σιγά ξετυλίγουν το νήμα μιας φοβερής συνομωσίας, στην οποία εμπλέκονται άνθρωποι, ρομπότ και μεγάλα συμφέροντα…

Δείτε το trailer:

Σκηνοθεσία: Άλεξ Πρόγιας

Ηθοποιοί: Γουίλ Σμιθ, Μπρίτζετ Μόιναχαν, Άλαν Τούντικ, Μπρους Γκρίνγουντ,

Σενάριο: Ακίβα Γκόλντσμαν Τζεφ Βινταρ

Πρόγραμμα τηλεόρασης: Παρασκευή 9 Απριλίου, στις 23:20, στο Star

Για περισσότερα κινηματογραφικά νέα, δείτε εδώ.

➔ Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και όλα τα πιο πρόσφατα άρθρα της Lavart στο lavart.gr

Κοινοποίηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ