Απάντησε στον Άδωνι Γεωργιάδη ο Αντώνης Κανάκης

Την δική του απάντηση στον Άδωνι Γεωργιάδη έδωσε ο Αντώνης Κανάκης μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής Ράδιο Αρβύλα.

Μετά τις καταγγελίες ενάντια στον Στάθη Παναγιωτόπουλο οι οποίες είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Άδωνις Γεωργιάδης δημοσίευσε κείμενο με το οποίο επιτίθεται στον Αντώνη Κανάκη, θυμίζοντας τα σχόλια του τελευταίου ενάντια στην Λίνα Μενδώνη όταν είχαν γίνει γνωστά τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Σήμερα, μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο Αντώνης Κανάκης έδωσε την δική του απάντηση, «υπογραμμίζοντας» τις διαφορές των δύο υποθέσεων από την δική του οπτική γωνία.

Ανάρτηση του Αδωνι Γεωργιάδη στον Κανάκη: Οφείλεις δημόσια συγγνώμη στη Μενδώνη

Η τοποθέτηση του Αντώνη Κανάκη:

«Βγήκε μετά τον στρατό του, ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Άδωνις Γεωργιάδης για την κριτική που είχαμε κάνει πριν κάποιους μήνες για τη Λίνα Μενδώνη και την υπόθεση Λιγνάδη. Γίνεται εξίσωση της υπουργού Πολιτισμού και μιας σατιρικής εκπομπής στο διαδίκτυο άντε να πω ναι, ότι γίνεται από δημοσιογράφους. Το να εξηγήσουμε εμείς στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης που είναι πολιτικό oν, να το συμψηφίζεις την πολιτική ηγεσία του τόπου με μια σατιρική εκπομπή, δεν θα το έκανε ούτε ένα παιδάκι.

Να του εξηγήσουμε ότι εμείς δεν έχουμε θεσμικό ρόλο. Δεν είμαστε εμείς αυτοί που αποφασίζουν για τη ζωή των πολιτών, εσείς είστε. Είχε βουίξει ο τόπος για τη δράση του ανθρώπου αυτού και η Μενδώνη κρυβόταν και δεν έκανε τίποτα. Εμείς δεν γνωρίζαμε και απομακρύναμε σε κλάσματα του δευτερολέπτου τον άνθρωπο αυτό. Ας μας απαντήσει όχι με τα εξυπνίστικα.

Η Καίτη Γαρμπή θύμισε τι πραγματικά είναι σημαντικό στην υπόθεση με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Εσείς που νομοθετείτε και έχετε την εξουσία να αλλάξετε τα πράγματα.

Πως επιτρέπεται να λειτουργούν αυτά τα πορνογραφικά σαιτ, ερασιτεχνικά σάιτ που ανεβάζει ο καθένας ότι θέλει και εσείς η πολιτεία το επιτρέπεται. Εσείς είστε οι ηθικοί αυτουργοί. Εξηγήστε μας. Επιλέγετε να καλύψετε μια υπουργό σας και πως γίνεται η κοπέλα αυτή από το 2019 να πάει στο 2022 να δει ΑΝ θα δικαιωθεί. Πως γίνεται να μην έχει κουνηθεί φύλλο σε αυτή την κοινωνία που νομοθετείτε; Που έχετε το θράσος να συμμετέχετε στο «πανηγύρι» που γίνεται αλλά οι πράξεις σας να είναι ανύπαρκτες».

➔ Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και όλα τα πιο πρόσφατα άρθρα της Lavart στο lavart.gr

Κοινοποίηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ