Αντιεμβολιαστική εκστρατεία μέσω… viber από Ιερέα στο Πήλιο

Έντονη προσπάθεια για να αποτρέψει τους πιστούς από το να κάνουν το εμβόλιο έκανε Ιερέας στο Πήλιο, με την τοπική εκκλησία να ζητάει εξηγήσεις.

Αντιεμβολιαστική εκστρατεία έχει ξεκινήσει Ιερέας στο Πήλιο, ο οποίος καθημερινά στέλνει μηνύματα σε πιστούς την ενορίας τους, ώστε να τους πείσει να αποφύγουν τον εμβολιασμό. Στα μηνύματα του αναφέρεται ένα πλάνο για επτά δόσεις εμβολιασμών οι οποίες θα έχουν τελικά στόχο να αλλάξουν το DNA του ανθρώπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναπαράγονται άρθρα όπως το παρακάτω:

«Η 1η και η 2η δόση του εμβολίου αφορούν στον εντοπισμό, ώστε να μπορούν να εντοπίσουν το εμβολιασμένο άτομο. Η τρίτη και η τέταρτη είναι του συντονισμού, ώστε να συντονιστεί το άτομο σε μία συχνότητα. Προς τούτο, θα βοηθήσει η συχνότητα 5g. H 5η δόση και η 6η είναι της κατεύθυνσης. Καθοδηγεί το άτομο σε συγκεκριμένες ενέργειες, όπως τα συναισθήματα οργή, θλίψη, κ.λπ.

Η 7η ως τελευταία είναι που αλλάζει το DNA του ανθρώπου. Οι δόσεις των εμβολίων είναι 7, όσα και τα μυστήρια της εκκλησίας μας. Και αυτό τυχαίο; Δεν νομίζω! Έτοιμο λοιπόν το μικροτσίπ που θα δουλεύει με τα εμβόλια», επισημαίνεται σε μία από τις δεκάδες αναρτήσεις που έχει προωθήσει σε διάφορους πολίτες.

Έξαλλος ο Κανάκης με τον Γαρδέλη και το ποίημα που έκανε κοπέλα να κλάψει

Πρέπει να σημειωθεί ότι τις απόψεις του εν λόγω ιερέα δεν ενστερνίζεται η τοπική εκκλησία. Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνάτιος, έχει δώσει μάχη για τον εμβολιασμό του κόσμου και έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να ανεχτεί συμπεριφορές όπως η παραπάνω.

Ο παπάς καλείται να δώσει εξηγήσεις στη Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού για την εξωθεσμική του δράση και για την διάδοση ψευδών ειδήσεων.

➔ Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και όλα τα πιο πρόσφατα άρθρα της Lavart στο lavart.gr

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ