1ο Οnline Διεθνές Φεστιβάλ Digital Arts & performances : “Italy -Greece RestΑrt Project”

Το Eyes Walk Digital Festival από την Ελλάδα [με βάση τη Σύρο] και η Διεθνής Μπιενάλε Τέχνης του Μπάρι Bibart Biennale Internazionale d‘arte ενώνουν έμπνευση και δυνάμεις για το 1ο Οnline Διεθνές Φεστιβάλ Digital Arts & performances : “Italy –Greece RestΑrt Project“.

Πιστεύουμε στις ψηφιακές τέχνες και στην ποίηση που μπορούν να δώσουν στη ζωή μας. Δημιουργούμε λοιπόν την ευκαιρία να συνδεθούν μαζί σας , σε μια καθημερινή βάση από τις 9 Μαϊου και μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου 2020, στα κανάλια Web Tv και ΥouTube της Bibart Biennale Internazionale d’arte και στο Instagram eyeswalk_festival !

Η ποίηση και ο πειραματισμός χαρακτηρίζουν το Video Art μαζί με το επαναστατικό άνοιγμά του σε ευρύτερες ομάδες καλλιτεχνών. «Ναι», η παρουσία των γυναικών καλλιτεχνών είναι πολύ μεγάλη, πρωτοπόρα & καταλυτική. «Ναι» οι καλλιτέχνες από τις ΛΟΑΤΚΙ+ ομάδες είναι παρόντες.
H Video Art είναι προσιτή, είναι σχετικά νέα τέχνη και χωρίς την ταυτότητα της κυριαρχίας ενός «αρσενικού προτύπου» επιτυχημένου καλλιτέχνη, γίνεται ένα ελεύθερο πεδίο πειραματισμού και έκφρασης.

Tα έργα Digital Art & Performances που θα συμμετάσχουν θα παρουσιαστούν στον εκθεσιακό χώρο της Εκκλησίας Santa Teresa dei Maschi στο Μπάρι, για μία εβδομάδα από 9-12 Σεπτεμβρίου 2020 [εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν] και ως αποτέλεσμα αυτής της υπέροχης συνεργασίας των Eyes Walk Festival και Bibart Biennale Internazionale d‘Αrte.

CuratorsMiguel Gomez & Φιλία Μηλιδάκη.
Συμμετοχές δεκτές μέχρι 7 Μαΐου.
Υποβολή έργων στο info@eyeswalk.gr

Ραντεβού από 9 Μαϊου με τη διεθνή Video Art στην WebTv της Bibart και στο instagram: eyeswalk_festival 

➔ Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και όλα τα πιο πρόσφατα άρθρα της Lavart στο lavart.gr

Κοινοποίηση

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ