Search
Close this search box.
1899

«1899»: Η νέα σειρά του Netflix από τους δημιουργούς του Dark

«1899»: Η νέα σειρά του Netflix από τους δημιουργούς του Dark

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει από τον Φεβρουάριο και αναμένεται να κυκλοφορήσει κατά τα μέσα του 2022. Οι  δημιουργοί της σειράς «Dark» Γιάντε Φρίσε και Μπαράν Μπο Όνταρ σε συνεργασία με το Netflix δημιουργούν μια νέα σειρά μυστηρίου για μόλις 8 επεισόδιά, με τίτλο  «1899».

Το cast απαρτίζουν γνωστοί ηθοποιοί από διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες όπως η Έμιλι Μπίτσαμ, ο Μάτσεϊ Μουσιάλ, ο Άντον Λέσσερ του GOT, ο Τζόνας Μπλόκετ, ο Άντρεας Πίτσμαν κ.α. .

Η ιστορία εκτυλίσσεται σε ένα πλοίο με μετανάστες από διάφορες χώρες της Ευρώπης, οι οποίοι εγκαταλείπουν την πατρίδα τους για ένα καλύτερο μέλλον. Το ταξίδι τους όμως εξελίσσεται διαφορετικά από ότι περίμεναν, όταν ανακαλύπτουν ένα βυθισμένο ναυάγιο στην ανοιχτή θάλασσα. Τα ευρήματα, που θα ανακαλύψουν μέσα στο πλοίο, θα μετατρέψουν το ταξίδι τους σε εφιάλτη.

«Πρόκειται για μία Ευρωπαϊκή σειρά με χαρακτήρες από όλο τον κόσμο, που θα μιλούν τη μητρική τους γλώσσα. Νιώθουμε πολύ τυχεροί, που βρήκαμε αυτό το καταπληκτικό ταλέντο από όλες τις μεριές της γης, που θα μάς συνοδεύει στο ταξίδι μας». Είπε μεταξύ άλλων η σκηνοθέτιδα  Γιάντε Φρίσε για την επιλογή των ηθοποιών.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Πηγή πληροφοριών: Καθημερινή

Πηγή φωτογραφίας

Για περισσότερα νέα, δείτε εδώ.

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr