Search
Close this search box.

«1000 Miles of Ocean»: η Monika επιστρέφει

Αυτό είναι το νέο τραγούδι της δημοφιλούς καλλιτέχνιδας

[dropcap size=big]Τ[/dropcap]ρία χρόνια δισκογραφικής «σιωπής» ήταν μάλλον αρκετά, για να μας κάνουν να πατήσουμε το play κατευθείαν και με μανία, όταν διαβάσαμε πως η Monika μόλις κυκλοφόρησε ολοκαίνουριο κομμάτι. To τελευταίο της άλμπουμ με τίτλο «Secret in the Dark» κλείνει φέτος τον τρίτο του χρόνο και η δημοφιλής δημιουργός φαίνεται πως έχει ήδη περάσει στη διαδικασία της δισκογραφικής επιστροφής. Seriously.

Έχοντας την υπογραφή του επιτυχημένου παραγωγού Blackjoy, το «1000 Miles of Ocean», η νέα μουσική πρόταση της Monika, έκανε πρεμιέρα μέσα από το γαλλικό portal Les Inrocks και μας γυρίζει σε επίπεδο ενορχήστρωσης στα ακούσματα των δύο πρώτων άλμπουμ της. Η 32χρονη καλλιτέχνης βρέθηκε τον περασμένο Απρίλιο στα studio Red Bull στο Παρίσι, όπου ηχογράφησε τον «φάρο» – όπως χαρακτήρισε το καινούριο της κομμάτι. Έναν «φάρο» ως προς τον ήχο και την ψυχοσύνθεση της επόμενης δισκογραφικής της δουλειάς.


[dropcap size=big]Η[/dropcap] κυκλοφορία του «1000 Miles of Ocean» συνοδεύεται από την επικείμενη εμφάνιση της Monika στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος την Κυριακή 25 Ιουνίου στις 22:00, στο πλαίσιο του Summer Nostos Festival 2017. Η ροκ persona θα έχει την τιμή να συναντηθεί με την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, ερμηνεύοντας αγαπημένα της κομμάτια υπό συμφωνική ενορχήστρωση.

You are currently viewing a placeholder content from Default. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Κείμενο: Γιάννης Καρακασίδης (Lavart)

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr