Search
Close this search box.
Φιλαράκια

Φιλαράκια – Μάθιου Πέρι: Όταν έχω βάρος, είναι αλκοόλ. Όταν είμαι αδύνατος, είναι χάπια.»

Στη σειρά «φιλαράκια» ο Μάθιου Πέρι βίωνε μια δύσκολη εποχή, καθώς ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά.

Στη σειρά Φιλαράκια πρέπει να εστιάσουμε κατά τον Μάθιου Πέρι, ώστε να παρατηρήσουμε τις επιπτώσεις του εθισμού του στα ναρκωτικά.

Στα επερχόμενα απομνημονεύματά του, ο Matthew Perry γράφει για το πώς η μεταβαλλόμενη εμφάνισή του κατά τη διάρκεια των 10 σεζόν του Friends χρησίμευσε ως δώρο κατανόησης σχετικά με τις ουσίες που χρησιμοποιούσε εκείνη την εποχή.

Ο Perry μοιράστηκε ότι στο τέλος της τρίτης σεζόν της επιτυχημένης κωμικής σειράς του NBC όπου έπαιζε τον Chandler Bing, προσπάθησε να παίρνει 55 χάπια Vicodin την ημέρα — διαφορετικά θα αρρώσταινε πολύ.

 

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Δε θα μου πεις εσύ πως δε θα κάνω παιδί.»

Είπε επίσης ότι ήταν αδύνατος λόγω του εθισμού του στα οπιοειδή, τα οποία καταστέλλουν την όρεξη και προκαλούν εμετό. Ο ηθοποιός αποκαλύπτει επίσης ότι προσπάθησε να πάει για αποκατάσταση λίγο μετά τα γυρίσματα του γάμου του με τη Μόνικα Γκέλερ (Courtney Cox). Ο Πέρι είπε ότι μεταφέρθηκε στο κέντρο από τεχνικό μόλις τελείωσε τη σκηνή.

«Μπορείτε να παρακολουθείτε την τροχιά του εθισμού μου αν παρατηρείτε το βάρος μου από σεζόν σε σεζόν», γράφει ο ηθοποιός στο «Friends, Lovers and the Big Terrible Thing», που θα κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου.

«Όταν έχω βάρος, είναι αλκοόλ. Όταν είμαι αδύνατος, είναι χάπια. Όταν έχω υπογένειο είναι πολλά χάπια».

Ο Πέρι λέει ότι είναι τώρα 18 μήνες νηφάλιος.

Λίγα λόγια για τη σειρά:

Η σειρά Friends δημιουργήθηκε από τη Marta Kaufman και τον David Crane. Η σειρά περιστρέφεται γύρω από μια ομάδα φίλων που ζουν στη Νέα Υόρκη.

Η σειρά άρχισε να προβάλλεται στο NBC στις 22 Σεπτεμβρίου 1994 και τελείωσε στις 6 Μαΐου 2004.

Έγινε ευρέως αναγνωρισμένη κατά τη διάρκεια της προβολής της. Με πρωταγωνιστές τις Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry και David Schwimmer, η σειρά περιστρέφεται γύρω από έξι φίλους που ζουν στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης.

Η παραγωγή της σειράς έγινε από την Bright/Kauffman/Crane Productions σε συνεργασία με την Warner Bros. Television. Οι αρχικοί παραγωγοί ήταν οι Kevin S. Bright, Marta Kauffman και David Crane.

Διαβάστε περισσότερα:

Netflix: Ποιες ταινίες – σειρές κυκλοφορούν σήμερα; 27/10

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr