Search
Close this search box.
The Crown

Το «The Crown» δέχεται πυρά για τον υπαινιγμό απιστίας του πρίγκιπα Φιλίππου

Το “The Crown” δέχεται πυρά για τον υπαινιγμό σε άλλη μια υπόθεση απιστίας του πρίγκιπα Φίλιππου στην 5η σεζόν.

Το “The Crown” προκαλεί σοβαρές αντιδράσεις καθώς η 5η σεζόν κάνει πρεμιέρα στο Netflix. Υπάρχουν ήδη αντιδράσεις για τη δραματοποίηση των τελευταίων ημερών της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Και τώρα, η σειρά δέχεται πυρά επειδή υπονοεί άλλη μια υπόθεση του πρίγκιπα Φίλιππου.

Η 2η σεζόν του “The Crown” δραματοποίησε τη βασιλική ιστορία στη δεκαετία του 1950, κατά τα πρώτα χρόνια της βασιλείας της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ και του γάμου της. Αυτή την εκδοχή της βασίλισσας και του Δούκα του Εδιμβούργου υποδύθηκαν η Claire Foy και ο Matt Smith και υπήρχε ο υπαινιγμός ότι ο Φίλιππος ήταν άπιστος.

Στο επεισόδιο με τίτλο “Misadventure”, η Ελισάβετ προσπαθεί να παραμείνει αισιόδοξη για τον γάμο της όταν στέλνει τον σύζυγό της σε μια πεντάμηνη περιοδεία με το βασιλικό γιοτ Brittania. Όταν όμως βάζει κρυφά ένα δώρο στον χαρτοφύλακά του πριν φύγει, βρίσκει μια φωτογραφία μιας όμορφης Ρωσίδας μπαλαρίνας, της Γκαλίνα Ουλάνοβα.

Όπως σημειώνει το Vanity Fair, δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι ο Φίλιππος πράγματι απάτησε τη βασίλισσα με την Ουλάνοβα. Αλλά, είναι αλήθεια ότι υπήρχαν φήμες για απιστία του Φίλιππου τη δεκαετία του 1950. Ο δημιουργός Peter Morgan επέλεξε να εμπλέξει την Ulanova ως ερωμένη του Φιλίππου για να αντιπροσωπεύσει αυτές τις φήμες περί απιστίας στην πραγματική ζωή, αντί να εφεύρει έναν χαρακτήρα που θα ήταν ένα κράμα όλων των φημολογούμενων ερωτικών ενδιαφερόντων του.

Η σειρά του Netflix δέχεται πυρά για τον υπαινιγμό μιας άλλης σχέσης του πρίγκιπα Φίλιππου στην 5η σεζόν

Η 5η σεζόν του The Crown θα καλύψει μια σκοτεινή και δύσκολη δεκαετία της βασιλικής οικογένειας – τη δεκαετία του 1990. Τους ρόλους της βασίλισσας και του συζύγου της υποδύονται πλέον η Imelda Staunton και ο Jonathan Pryce και θα υπάρξει ένας ακόμη υπαινιγμός για μια υποτιθέμενη σχέση.

Σύμφωνα με τη Sun, ο πρίγκιπας Φίλιππος θα εμφανίζεται σε προσωπικές σκηνές με τη στενή οικογενειακή φίλη Penny Knatchbull (Natascha McElhone). Αλλά ο πρώην γραμματέας Τύπου της βασίλισσας Dickie Arbiter λέει ότι “αυτό είναι σκληρή ανοησία” – ειδικά από τη στιγμή που η μεγαλειότητά της μόλις αναπαύθηκε δίπλα στον σύζυγό της.

Η Penny είναι μια καλλονή της υψηλής κοινωνίας που είναι πλέον γνωστή ως κόμισσα Mountbatten της Βιρμανίας και παρευρέθηκε στις κηδείες τόσο της βασίλισσας Ελισάβετ όσο και του πρίγκιπα Φίλιππου.

Στην 5η σεζόν του The Crown, σύμφωνα με πληροφορίες, θα την δούμε να έρχεται πιο κοντά με τον πρίγκιπα Φίλιππο, καθώς θα μοιράζεται μυστικές λεπτομέρειες του γάμου του. Υπάρχει επίσης μια σκηνή όπου ο Φίλιππος διδάσκει την οδήγηση άμαξας στην Πένι. Αλλά ο Αρμπιτέρ επιμένει ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως αλήθεια σε αυτή την ιστορία.

Η 5η σεζόν του The Crown προβάλλεται από σήμερα στο Netflix.

Δείτε το τρέιλερ της σειράς The crown στο Netflix:

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Διαβάστε περισσότερα:

Ο Εραστής της Λαίδης Τσάτερλυ: Η Έμμα Κόριν και Τζακ Ο’Κόνελ σε μια αμφιλεγόμενη ερωτική ιστορία- Τρέιλερ 

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr