Search
Close this search box.
1899-netflix

Το «1899» κόβεται από το Netflix

Αυτό δεν το περίμενε κανείς. Το Netflix κόβει το «1899» και δεν θα ολοκληρωθεί.

Τη Δευτέρα έγινε γνωστό ότι το Netflix θα κόψει το «1899» κόβεται μετά από μία σεζόν, η οποία, αδιαμφιβήτητα, προκάλεσε αίσθηση . Η ιστορία δεν θα ολοκληρωθεί. Γιατί όμως συνέβη αυτό;

Οι δημιουργοί του Dark έφτιαξαν μία νέα σειρά η οποία έκανε πρεμιέρα στην παγκόσμια πλατφόρμα τον περασμένο Νοέμβριο. Όμως τα έξοδα για την παραγωγή ήταν τεράστια και η προώθηση της ήταν μεγάλη από το Netflix που ευελπιστούσε για ακόμα μία παγκόσμια επιτυχία, όπως η προηγούμενη.

«Με βαριά καρδιά πρέπει να σας πούμε ότι το 1899 δεν θα ανανεωθεί», ανακοίνωσαν οι δημιουργοί της σειράς Bo Odar και Friese στον λογαριασμό του Odar στο Instagram. «Θα θέλαμε να τελειώσουμε αυτό το απίστευτο ταξίδι με μια 2η και 3η σεζόν όπως κάναμε με το Dark. Αλλά μερικές φορές τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα σχεδίαζες».

Το «1899» έφτασε στα top10 του Netflix και παρέμεινε στην παγκόσμια λίστα για ένα μήνα. Βέβαια, όλοι πόνταραν πως θα φτάσει στην κορυφή, κάτι που ποτέ δεν έγινε. Η 5η σεζόν του Crown και στη συνέχεια το Wednesday που έκανε πραγματικά χαμό έκαναν το κοινό σχεδόν να ξεχάσει το «1899». Στο ελληνικό Netflix η σειρά μπήκε στο top10 από την πρεμιέρα της και παραμένει από τότε στη δεκάδα.

Η πλοκή της σειράς:

Μετανάστες σε ένα ατμόπλοιο που ταξιδεύει από το Λονδίνο στη Νέα Υόρκη παγιδεύονται σε έναν μυστηριώδη γρίφο αφού βρίσκουν ένα δεύτερο σκάφος να παρασύρεται στην ανοιχτή θάλασσα.

Δείτε το trailer:

Διαβάστε περισσότερα:

Squid game: Πρωταγωνιστής της σειράς κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr