Search
Close this search box.
Το Μενού

Το Μενού: Μια μαύρη κωμωδία τρόμου με τον Ρέιφ Φάινς και την Άνια Τέιλορ-Τζόι – Τρέιλερ

Η πρεμιέρα της ταινίας «Το Μενού» έγινε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο στις 10 Σεπτεμβρίου 2022

Η ταινία Το Μενού είναι μια αμερικανική μαύρη κωμωδία τρόμου  σε σκηνοθεσία του Mark Mylod, σενάριο των Seth Reiss και Will Tracy και παραγωγή των Adam McKay, Betsy Koch και Will Ferrell.

Η ταινία «Το Μενού».

Το μενού είναι μια νέα ταινία σε σκηνοθεσία Mark Mylond. Έρχεται στους κινηματογράφους στις 17 Νοεμβρίου. Το ζευγάρι συναντά έναν απομονωμένο και παγκοσμίου φήμης σεφ Τζούλιαν Σλόβικ σε ένα απομακρυσμένο νησί στον Βορειοδυτικό Ειρηνικό και προσκαλείται στο εστιατόριό του για ένα μενού με πολυτελές φαγητό. Όλοι οι σύντροφοι θα βιώσουν απρόβλεπτες και βίαιες σκηνές καθώς εμφανίζονται όλο και περισσότερα περίεργα πιάτα.

Το μενού του σεφ Slowik είναι ο λόγος για τον οποίο το εστιατόριο προσφέρει ένα συγκλονιστικό φινίρισμα. Αυτή είναι μια σκοτεινή και χιουμοριστική κωμωδία εστιατορίου με μια ανατροπή: Είναι ένα μενού γευσιγνωσίας σε ένα ιδιωτικό εστιατόριο όπου οι καλεσμένοι υποβάλλονται σε τρομακτικά γαστρονομικά πειράματα που αποδεικνύονται ξεκαρδιστικά πολύ νόστιμα. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Ρέιφ Φάινς ως ένας ισχυρός και μυστηριώδης άντρας, δίπλα στη μυστηριώδη Άνια Τέιλορ-Τζόι.

Ο Εραστής της Λαίδης Τσάτερλυ: Η Έμμα Κόριν και Τζακ Ο’Κόνελ σε μια αμφιλεγόμενη ερωτική ιστορία- Τρέιλερ 

 

Οι σεναριογράφοι μοιράστηκαν το σενάριο με τον σκηνοθέτη Mark Mylod, ο οποίος ήταν ενθουσιασμένος με τους χαρακτήρες και την προσέγγιση στον κόσμο της εστίασης. Η Mylod είναι σκηνοθέτις σε βραβευμένες σειρές όπως το Game of Thrones και το Succession και πρόσφατα δούλεψε σε ένα επεισόδιο του Succession με το χαρακτηριστικό σκηνοθετικό στυλ της Tracy.

Αυτό το επεισόδιο διαδραματίζεται ως επί το πλείστον σε ένα εστιατόριο και ο Mylod πλησίασε το Gosford Park και στη συνέχεια έκανε το ίδιο με την ταινία.

«Θέλαμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τα ανατομικά της χαρακτηριστικά, ώστε να μην την τρομάζει το περιβάλλον ή άλλα ζώα. Ισορροπούσαμε σε τεντωμένο σκοινί. Την χτυπήσαμε, αλλά ταυτόχρονα σεβαστήκαμε την τέχνη και τους ανθρώπους που εμπλέκονται. Όταν ασχολήθηκα για πρώτη φορά, ερεύνησα πώς λειτουργεί ένα εστιατόριο και πόση δουλειά χρειάζεται, καθώς και πόσο άγχος μπορεί να είναι κάθε βράδυ. Η δουλειά είναι πραγματικά απαιτητική και μπορεί να είναι δύσκολο να συμβαδίσεις.»

Το Μενού (The Menu)

Σενάριο: Seth Reiss, Will Tracy
Σκηνοθεσία: Mark Mylod (Μαρκ Μάιλοντ)
Ηθοποιοί: Ralph Fiennes, Anya Taylor-Joy, Nicholas Hoult, Hong Chau, Janet McTeer, Reed Birney, Judith Light, Paul Adelstein, Aimee Carrero, Arturo Castro, Rob Yang, Mark St. Cyr, John Leguizamo
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Peter Deming
Σχεδιασμός Παραγωγής: Ethan Tobman
Κοστούμια: Amy Westcott
Μοντάζ: Christopher Tellefsen

Διάρκεια: 107’
Έτος παραγωγής: 2022
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας «Το Μενού»:

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Διαβάστε περισσότερα:

63ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: «Φαντάσματα της Επανάστασης»

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr