Search
Close this search box.
Adecco Knowcrunch

Στρατηγική συνεργασία Adecco και Knowcrunch

Η Knowcrunch, ως διεθνής οργανισμός παροχής υψηλού επιπέδου in-class & video-on-demand courses, με έμφαση σε θέματα business, marketing & digital marketing, σε συνεργασία με την Adecco, ηγέτη στον κλάδο της απασχόλησης, ενώνουν τις δυνάμεις τους και ξεκινούν μία σημαντική συνεργασία για την εύρεση junior αλλά και senior στελεχών στο marketing & digital marketing που περιλαμβάνει 3 διαφορετικές δράσεις.

H Adecco θα διεξάγει επαναλαμβανόμενες συνεντεύξεις σε συμμετέχοντες προγραμμάτων της Knowcrunch σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με σκοπό τη κάλυψη θέσεων εργασίας που διαχειρίζεται, από σπουδαστές ή αποφοίτους της Knowcrunch. Η Adecco θα συμμετέχει, επίσης, στα events δικτύωσης που διοργανώνει η Knowcrunch στις παραπάνω πόλεις, ώστε να προσφέρει εργασιακές ευκαιρίες στους άρτια εκπαιδευμένους digital marketers του οργανισμού. Ταυτόχρονα, η Adecco θα παρέχει ομιλίες με χρήσιμα tips στους σπουδαστές της Knowcrunch για την προετοιμασία του βιογραφικού τους και των συνεντεύξεων εργασίας, την ενεργή δικτύωση (networking) και της online εικόνας τους στο πλαίσιο γενικότερης βελτίωσης του personal branding. Η Knowcrunch, με αυτή τη πρωτοβουλία, παρέχει επιπρόσθετες δωρεάν υπηρεσίες career office στους σπουδαστές και αποφοίτους της, με στόχο να προσφέρει στους ενδιαφερόμενους με λίγη ή καθόλου επαγγελματική εμπειρία, τη χρήσιμη καθοδήγηση που χρειάζονται για να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους.

Τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023, διεξήχθη η πρώτη συνάντηση των σπουδαστών της Knowcrunch με συμβούλους της Adecco στις εγκαταστάσεις του OTE Academy, κατά τη διάρκεια της οποίας μοιράστηκαν χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το πώς να δημιουργήσουν ένα ελκυστικό βιογραφικό, πώς να επιτύχουν μια επιτυχημένη επαγγελματική δικτύωση και πραγματοποίησαν σύντομες συνεντεύξεις.

Οι δυο οργανισμοί, Adecco & Knowcrunch στοχεύουν σε ένα μέλλον στο οποίο οι σπουδαστές και απόφοιτοι θα παραμένουν επαγγελματικά ανταγωνιστικοί, ενισχύοντας την απασχολησιμότητά τους μέσω συμβουλευτικής και ενδυναμώνοντας τις επαγγελματικές τους προοπτικές μέσω άμεσης σύνδεσης με την αγορά εργασίας.

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr