Search
Close this search box.
Μίντι

Πως θα μοιάζουν οι άνθρωποι το 3.000μΧ – Βίντεο 

Η Μίντι μας φέρνει άσχημα νέα για την εμφάνιση των ανθρώπων το 3.000μ.Χ.

Η  Μίντι, το τρισδιάστατο μοντέλο που σχεδιάστηκε από ειδικούς σε δημιουργίες που βασίζονται σε δεδομένα, θα μπορούσε να είναι το «πρόσωπο των 3000» δεδομένου ότι ο σύγχρονος Αμερικανός ξοδεύει επτά ώρες την ημέρα στο Διαδίκτυο.

Ένα βασικό χαρακτηριστικό της «Mindy» είναι η κύφωση και ο κοντύτερος λαιμός της, όπως εξηγεί ο Caleb Bake της Maple Holistics.

«Οι ώρες που περνάμε κοιτώντας προς τα κάτω το κινητό μας τηλέφωνο ταλαιπωρεί τον λαιμό και βγάζει εκτός ισορροπίας την σπονδυλική μας στήλη. Λόγω της στάσης αυτής οι μύες του λαιμού κάνουν διπλή προσπάθεια για να στηρίξουν το κεφάλι.»

Ένα άλλο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό της Μίντι είναι το γεγονός ότι τα χέρια της είναι σε ορθή γωνία επειδή ξοδεύει πολύ χρόνο χρησιμοποιώντας υπολογιστές και βιντεοπαιχνίδια.

Η «Μίντι» είναι επίσης σίγουρο ότι πάσχει από το γνωστό σύνδρομο της «παλάμης πληκτρολόγησης», παλάμη δηλαδή και δάχτυλα που έχουν πάρει τη μορφή κινητού τηλεφώνου με ειδικούς να καταγράφουν ήδη περιπτώσεις ατόμων που πονάνε σε συγκεκριμένα σημεία επαφής με το κινητό και έχουν σύνδρομο κυβικής σήραγγας.

Ο άνθρωπος του 3000 προβλέπεται ότι θα έχει και πιο χοντρό κρανίο ως μέσο προστασίας από την ακτινοβολία που εκπέμπουν τα κινητά τηλέφωνα και η οποία στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί ως πιθανή αιτία κινδύνου για σοβαρά προβλήματα υγείας με τα παιδιά να είναι πιο ευάλωτα λόγω του γεγονότος ότι τα κρανία τους είναι πιο λεπτά και λιγότερο ανεπτυγμένα από αυτά των ενηλίκων.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η mindy έχει ένα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό στο δεύτερο βλέφαρό της. η χρήση ηλεκτρονικών συσκευών την ώρα του ύπνου μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να κοιμηθούν καλά, να μειώσουν τον αριθμό των πονοκεφάλων που έχουν και να αποφύγουν την καταπόνηση των ματιών σύμφωνα με τον kasun ratnayake από το πανεπιστήμιο του τολέδο, οι άνθρωποι του μέλλοντος μπορεί να αναπτύξουν ένα εσωτερικό βλέφαρο ή έναν επιπλέον φακό ματιών ως προστασία.

Η «Μίντι» είναι η απόγονος της «Έμα» μιας ανθρωποειδούς κούκλας που παρουσιάστηκε το 2019 για να απεικονήσει τις απαντήσεις που έδωσαν τότε 3.000 εργαζόμενοι για τις επιπτώσεις στο σώμα τους από τις εργασιακές συνθήκες δίνοντας ένα αποτέλεσμα μιας καμπουριασμένης γυναίκας, με κόκκινα αφυδατωμένα μάτια και πρησμένο σώμα.

Δείτε το βίντεο με τη Μίντι:

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Διαβάστε περισσότερα:

Μαρία Κάλλας: Το Μουσείο «Μαρία Κάλλας» ανοίγει το καλοκαίρι του 2023 στο κέντρο της Αθήνας

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr