Search
Close this search box.
παυλίδης νέος δίσκος μαρκόπουλος

Παύλος Παυλίδης: Νέος δίσκος με τραγούδια του Γιάννη Μαρκόπουλου

Ο Πάυλος Παυλίδης επιστρέφει με έναν δίσκο που συνδέει το χθες με το σήμερα ερμηνεύοντας τραγούδια του Γιάννη Μαρκόπουλου.

Ο επερχόμενος δίσκος του Παύλου Παυλίδη θα ονομάζεται “Πέρα από τη Θάλασσα”. Το πρώτο single του δίσκου που ακούσαμε είναι το “Μαλαματένια λόγια”, ένα πολύ μοναδικό και από τα διασημότερα του μεγάλου συνθέτη Μάρκου Μαρκόπουλου, σε στίχους Μάνου Ελευθερίου.

Ένα τραγούδι που λογοκρίθηκε κατά τη διάρκεια της Χούντας, όμως δεν χάνει τη διαχρονικότητα του, καθώς όπως λέει και ο Παύλος Παυλίδης “Οι αδικημένοι που υπερασπίζονταν οι στίχοι αυτοί πριν πενήντα χρόνια, δεν έπαψαν να υπάρχουν, δυστυχώς, αλλά άλλοι είναι πια στην εποχή μας οι μετανάστες και οι ξεριζωμένοι.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Ολόκληρος ο δίσκος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Ιανουαρίου 2023 από τη United We Fly. Συνολικά, θα περιλαμβάνει 12 τραγούδια από το πλούσιο ρεπερτόριο του μεγάλου Έλληνα συνθέτη.

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr