Search
Close this search box.
Maestro

Παπακαλιάτης: Το Maestro θα είναι η πρώτη ελληνική σειρά στο Netflix

Το Netflix προσθέτει την άκρως επιτυχημένη ελληνική σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Η σειρά Maestro και επίσημα στο Netflix. Η δημοφιλής πλατφόρμα έχει αποκτήσει τα παγκόσμια δικαιώματα. Τα μέλη του Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο θα πάρουν στα χέρια τους τη δραματική σειρά σε σενάριο, σκηνοθεσία και πρωταγωνιστή τον Παπακαλιάτη στις 19 Δεκεμβρίου 2022. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2023 και θα είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο.

Όπως δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης:

«Κρατάω το “Maestro” πολύ κοντά στην καρδιά μου και νιώθω βαθιά τιμή και χαρά που αυτή η ιστορία θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix. Ανυπομονώ για αυτό το ταξίδι». 

Η σειρά Maestro στο Netflix.

Υπάρχει μια ιδιαιτερότητα στον τρόπο με τον οποίο το MEGA θα μεταδίδει την εκπομπή, η οποία πλέον έχει επιβεβαιωθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, το MEGA θα προβάλλει τη σειρά μόνο στην ελληνική τηλεόραση και όχι στην υπηρεσία web TV, άρα για όσους έχασαν το επεισόδιο που προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 22:30 δε θα μπορούν να το παρακολουθήσουν.

Μάλιστα, το «Maestro» έχει μια ειδική ετικέτα στη διαδικτυακή τηλεόραση του MEGA που λέει «Κάθε επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο 13 ημέρες μετά την πρεμιέρα του. Αυτό συμβαίνει γιατί το Netflix μπορεί να θέλει τα αποκλειστικά δικαιώματα ροής στην Ελλάδα. Βέβαια, αυτό δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί. Είναι σαφές ότι ο δημιουργός της σειράς σκόπευε στο διεθνές κοινό, όπως αποδεικνύεται από το υψηλό επίπεδο παραγωγής.

Γι’ αυτό επέλεξε να χρησιμοποιήσει τον τίτλο «Maestro» αντί του «The Master», ώστε να μην χρειαστούν προσαρμογές αν η σειρά προβαλλόταν εκτός Ελλάδας.

Υπόθεση της σειράς Maestro:

Ο Ορέστης είναι μουσικός και φτάνει στους Παξούς για τη διοργάνωση του Φεστιβάλ μουσικής του νησιού. Αυτό το γεγονός θα αποτελέσει την αφορμή να γνωρίσει όλη τη μικρή κοινωνία του νησιού, ενώ συνάντησή του με τη νεαρή Κλέλια θα είναι η αφορμή, για να βρεθεί μπλεγμένος σε ακραίες καταστάσεις.

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Πρωτότυπη μουσική: Kostas Christides

Εκτέλεση παραγωγής: Foss Productions

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023

Διαβάστε περισσότερα:

Dodo: Η ταινία του Πάνου Χ. Κούτρα στο 63ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης – Τρέιλερ

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr