Search
Close this search box.
ρομά θεσσαλονίκη νεκρός

Πέθανε ο 16χρονος που πυροβόλησε ο αστυνομικός στη Θεσσαλονίκη

Ο 16χρονος Ρομά, Κώστας Φραγκούλης, ο οποίος νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης μετά από τον τραυματισμό που του προκάλεσε αστυνομικός.

Ο 16χρονος είχε τραυματιστεί σοβαρά από σφαίρα στο κεφάλι προερχόμενη από αστυνομικό της ομάδα ΔΙ.ΑΣ. τα ξημερώματα της 5ης Δεκεμβρίου. Ο νεαρός έφυγε από βενζινάδικο της περιοχής, χωρίς να πληρώσει και ο ιδιοκτήτης κάλεσε την αστυνομία. Τελικά, πραγματοποιήθηκε καταδίωξη μεταξύ των αστυνομικών και του οχήματος που οδηγούσε ο νεαρός Ρομά, όπου έγινε χρήση όπλου με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Οι γιατροί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης επιβεβαίωσαν πως ο 16χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στις 10:10 το πρωί, παρά τις προσπάθειες που έκαναν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο αστυνομικός βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό μετά τη διαφωνία ανακριτή και εισαγγελία σχετικά με την φυλάκισή του, ενώ αναμένεται η απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών.

Από τη μέρα του τραυματισμού του 16χρονου πραγματοποιούνται συγκεντρώσεις και διαμαρτυρίες όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε όλη τη χώρα.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου:

«Ο ασθενής Φ.Κ. ετών 16 προσκομίσθηκε στο ΤΕΠ του Γ.Ν.Θ. «Ιπποκράτειο» στις 5/12/22 στις 2:02 π.μ. με τη Μονάδα του ΕΚΑΒ με τραύμα από πυροβόλο όπλο στην αριστερή ινιακή χώρα, σε κωματώδη κατάσταση. Υποβλήθηκε σε άμεση χειρουργική αντιμετώπιση.

Οδηγήθηκε μετεγχειρητικά στη ΜΕΘ με μέγιστη μηχανική και φαρμακευτική υποστήριξη των ζωτικών του λειτουργιών με την υγεία του να βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Σήμερα 13/12/22, παρά την προαναφερόμενη υποστήριξη και τις άοκνες προσπάθειες του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού της ΜΕΘ, ο ασθενής απεβίωσε στις 10:10 π.μ. Η Διοίκηση του Νοσοκομείου, το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του δεκαεξάχρονου».

Πηγή εξωφύλλου: Newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα:

13χρονη θεραπεύτηκε από τον καρκίνο με επαναστατική θεραπεία

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr