Search
Close this search box.
Andy Taylor

Ο Andy Taylor των Duran Duran διαγνώστηκε με καρκίνο

Ο αρχικός κιθαρίστας των Duran Duran, Andy Taylor, μοιράστηκε τη διάγνωσή του με καρκίνο του προστάτη τετάρτου σταδίου.

Ο μουσικός Andy Taylor επρόκειτο να επανενωθεί με τους  – Simon Le Bon, Nick Rhodes, John Taylor και Roger Taylor – για την ένταξή τους στο Rock & Roll Hall of Fame το Σαββατοκύριακο, αλλά αναγκάστηκε να χάσει την εκδήλωση λόγω της  θεραπείας που δέχεται.

Κατά τη διάρκεια ενός σετ στο Microsoft Theatre στο Λος Άντζελες, το οποίο περιελάμβανε επιτυχίες όπως τα Girls On Film, Hungry Like The Wolf και Ordinary World, το συγκρότημα αποκάλυψε ότι ο Andy διαγνώστηκε με καρκίνο πριν από τέσσερα χρόνια και δήλωσε ότι είχε υποστεί μια αναποδιά που δεν του επέτρεπε να ταξιδέψει στις ΗΠΑ από το σπίτι του στην Ίμπιζα.

Σε ένα γράμμα του Andy που διάβασαν, ο κιθαρίστας ανέφερε:

«Ο Άντι δεν είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο: Λίγο περισσότερο από τέσσερα χρόνια πριν διαγνώστηκα με μεταστατικό καρκίνο του προστάτη σταδίου 4.

Πολλές οικογένειες έχουν βιώσει το αργό κάψιμο αυτής της ασθένειας και φυσικά εμείς δε διαφέρουμε- έτσι μιλάω από την οπτική γωνία ενός οικογενειάρχη, αλλά με βαθιά ταπεινότητα προς το συγκρότημα, τους μεγαλύτερους οπαδούς που θα μπορούσε να έχει ένα συγκρότημα και αυτή την εξαιρετική διάκριση…

Αν και η τρέχουσα κατάστασή μου δεν είναι άμεσα απειλητική για τη ζωή μου, δεν υπάρχει θεραπεία.»

Ο ίδιος συνέχισε:

«Πρόσφατα τα πήγαινα καλά μετά από κάποια πολύ εξελιγμένη θεραπεία που παρατείνει τη ζωή μου, αυτό συνέβαινε μέχρι πριν από μια εβδομάδα περίπου, όταν έπαθα μια αναποδιά, και παρά τις εξαιρετικές προσπάθειες της ομάδας μου, έπρεπε να είμαι ειλικρινής στο ότι τόσο σωματικά όσο και ψυχικά, θα έφτανα στα όριά μου.

Ωστόσο, τίποτα από όλα αυτά δεν χρειάζεται ή δεν πρέπει να μειώσει αυτό που αυτό το συγκρότημα (με ή χωρίς εμένα) έχει επιτύχει και διατηρήσει επί 44 χρόνια.

Ο Andy πρόσθεσε ότι “λυπάται ειλικρινά και απογοητεύτηκε” που δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην τελετή, σημειώνοντας ότι είχε μάλιστα αγοράσει μια νέα κιθάρα για την περίσταση, αλλά ότι ήταν “πολύ περήφανος για αυτά τα τέσσερα αδέρφια” και “πανευτυχής” που δέχονταν αυτό το βραβείο.

Συχνά αμφέβαλλα ότι θα ερχόταν αυτή η μέρα. Είμαι σίγουρα πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ για να δω τη μέρα», πρόσθεσε.

Διαβάστε περισσότερα:

The Fabelmans: Σε σενάριο και σκηνοθεσία Στίβεν Σπίλμπεργκ – Τρέιλερ

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr