Search
Close this search box.
Παντελής Θαλασσινός

Ο Παντελής Θαλασσινός στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου

Ο Παντελής Θαλασσινός στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου. Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου

Ένα πρόγραμμα με όλα τα τραγούδια του νέου δίσκου Αινίγματα σε μουσική Γιώργου Καζαντζή και στίχους Κώστα Φασουλά
& πολλά αγαπημένα τραγούδια

Παντελής Θαλασσινός
Παντελής Θαλασσινός

Την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου η Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου υποδέχεται έναν σπουδαίο ερμηνευτή, τον Παντελή Θαλασσινό. Μια μοναδική συναυλία με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του δίσκου ΑΙΝΙΓΜΑΤΑ τον οποίο υπογράφουν δύο ξεχωριστοί δημιουργοί, ο συνθέτης Γιώργος Καζαντζής και ο στιχουργός Κώστας Φασουλάς.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Τρεις σημαντικοί συντελεστές του νεότερου ελληνικού τραγουδιού συναντήθηκαν για πρώτη φορά δισκογραφικά με τα δικά τους Αινίγματα, τραγούδια που συνομιλούν με το μυστήριο και το αβέβαιο του έρωτα, την ανεξήγητη δύναμη της στιγμής μέσα στον χρόνο και τη γοητεία του παράδοξου, όπου αυτό συνεχίζει να μας συναρπάζει. Ένας δίσκος που είναι βαθιά ριζωμένος και στους τρεις, σύμφωνα με τον Γιώργο Καζαντζή που συνέθεσε τις μελωδίες, μια συνάντηση με ανθρώπους που εκτιμάς και αγαπάς, με τα λόγια που έχουν τη ρίζα τους στο αβέβαιο και στο αναπάντητο, κατά τον Κώστα Φασουλά, αλλά και μια δουλειά που συγκίνησε βαθιά τον ερμηνευτή της, τον Παντελή Θαλασσινό, καθώς βρήκε σε αυτά τραγούδια τον εαυτό του.

Στην παράσταση στον Σταυρό του Νότου θα ακούσουμε όλα τα τραγούδια από τα ΑΙΝΙΓΜΑΤΑ για πρώτη φορά στη σκηνή και ζωντανά μπροστά στο κοινό με τον Γιώργο Καζαντζή στο πιάνο και 5 εκλεκτούς μουσικούς. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και επιλογές τραγουδιών από το σύνολο της δισκογραφίας του Παντελή Θαλασσινού αλλά και των δύο δημιουργών.

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου: τα ΑΙΝΙΓΜΑΤΑ ζωντανεύουν στη σκηνή και μας καλούν να τα τραγουδήσουμε παρέα!

Παίζουν οι μουσικοί:
Γιώργος Καζαντζής – πιάνο
Κώστας Νικολόπουλος – κιθάρες
Πέτρος Βαρθακούρης – μπάσο
Θάνος Καζαντζής – τύμπανα
Nτάσο Κούρτι – ακορντεόν
Νίκος Μέρμηγκας – μπουζούκι, λαούτο

Προπώληση εισιτηρίων : viva.gr

Σημείωμα προς τους συντάκτες
Μία ώρα πριν τη συναυλία οι 3 δημιουργοί θα παρουσιάσουν
τον δίσκο ΑΙΝΙΓΜΑΤΑ στους δημοσιογράφους.
Για τον δίσκο θα μιλήσει ο συνθέτη

 

Δείτε επίσης

Οι Tiger Lillies για πρώτη φορά στην σκηνή του Half Note!

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr