Search
Close this search box.
Ντάνιελ Ράντκλιφ

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ θα είναι ο επόμενος Wolverine στις ταινίες «X-Men»;

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ θα επιστρέψει μέσω των ταινιών X- Men;

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ έχει κάνει πολλή δουλειά για να ξεπεράσει  τον ήρωα της σειράς ταινιών Χάρι Πότερ.

Παρόλο που οι φήμες τον ήθελαν να διαδέχεται τον Hugh Jackman ως ο επόμενος Wolverine στο κινηματογραφικό franchise των X-Men, ο Άγγλος ηθοποιός διαψεύδει όλους αυτούς τους ισχυρισμούς.

“Είναι καθαρά μια φήμη από τον Τύπο- λέω κάτι, και μετά κατά καιρούς βαριέμαι να απαντήσω με αυτόν τον τρόπο, οπότε λέω κάτι διαφορετικό και αυτό το πυροδοτεί ξανά. Απλά δεν θα έπρεπε ποτέ να ανοίγω το στόμα μου”, δήλωσε πρόσφατα στο GQ σε συνέντευξή του.

Το να είναι εύκολα αναγνωρίσιμος ένας ρόλος είναι κάτι που ο Radcliffe ξέρει ότι μπορεί να είναι δύσκολο να το αποτινάξει και γι’ αυτό λέει ότι δεν θέλει ποτέ να εγκλωβιστεί σε κάτι που δεν είναι σίγουρος ότι θα μπορεί να αγαπά το ίδιο πολύ όλη την ώρα.

Νωρίτερα φέτος και ενώ εμφανιζόταν στην εκπομπή The View, η συμπαρουσιάστρια Ana Navarro ρώτησε τον Radcliffe για τις φήμες ότι θα ήταν ο επόμενος που θα υποδυόταν τον Wolverine, κάτι που ο ίδιος διέψευσε.

“Αυτό είναι κάτι που προκύπτει κάθε τόσο, νομίζω επειδή στα κόμικς ο Wolverine είναι κοντός, οπότε κάθε τόσο λένε: “Ποιος είναι κοντός ηθοποιός;”. Ποτέ δεν υπήρξε κάποια πραγματική αλήθεια σε αυτό”, δήλωσε στο talk show του ABC. “Κάθε τόσο βαριέμαι να απαντώ στις ερωτήσεις, οπότε απλά κάνω ένα αστείο όπως έκανα τις προάλλες και αυτό κατά κάποιο τρόπο έχει αναζωπυρώσει τις φήμες γι’ αυτό, αλλά δεν συμβαίνει τίποτα”.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι προς το παρόν ο Wolverine θα συνεχίσει να ενσαρκώνεται από τον Jackman. Τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους, ο Jackman επιβεβαίωσε ότι θα επαναλάβει τον ρόλο του ως Wolverine για το Deadpool 3, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου 2024.

Διαβάστε περισσότερα:

Ετοιμάζεται το «Clown in a Cornfield» από τους παραγωγούς του «Smile»

Πηγή πληροφοριών 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr