Search
Close this search box.
Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο

Ο Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο ετοίμαζε τα τρομακτικά «Βουνά της Τρέλας» του Λαβκραφτ – Βίντεο

Ο Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο αποκαλύπτει τα τρομακτικά «Βουνά της Τρέλας» του Λαβκραφτ.

Στα μέσα της δεκαετίας του ’00, ο Ντελ Τόρο σκόπευε να διασκευάσει την πιο γνωστή και κλασική ιστορία του Λάβκραφτ «Στα βουνά της τρέλας» με το στούντιο του Γουάνερ να αναλαμβάνει την παραγωγή. Δυστυχώς, γρήγορα έκανε πίσω όταν έμαθε ότι σχεδιάζει να κάνει μια ταινία R-rated με προϋπολογισμό που θα ξεπερνούσε τα 150 εκατομμύρια δολάρια.

Στη νέα του σειρά ανθολογίας τρόμου για το Netflix, “Cabinet of Curiosities”, έχει δύο επεισόδια βασισμένα στις ιστορίες του, αλλά φαίνονται τόσο μικρά μπροστά σε αυτό που αρχικά είχε σκοπό να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη.

Πριν από δέκα χρόνια, ο Ντελ Τόρο ετοίμασε κάποια εφέ για μια ταινία με την ILM.

Αυτό δεν σημαίνει ότι το έργο έχει τελειώσει, αλλά δεν πρόκειται να πάει όπως είχε προγραμματιστεί. Στο περσινό Kingcast, ο ντελ Τόρο ρωτήθηκε αν θα γύριζε το «At the Mountains of Madness» στο Netflix αν του δοθεί η ευκαιρία και αποκάλυψε ότι μπορεί να έχει μικρότερο προϋπολογισμό από τον προϋπολογισμό των 150 εκατομμυρίων δολαρίων που ζητά το Netflix. Αρχικά ήθελε να κάνει κάτι, αλλά άλλαξε γνώμη αφού είδε τι άλλο ήταν διαθέσιμο.

Το θέμα με το «Mountains» είναι ότι το σενάριο που έγραψα πριν από δεκαπέντε χρόνια δεν είναι το σενάριο που θα έκανα τώρα, οπότε πρέπει να το ξαναγράψω. «Όχι απλώς για να το μειώσω με κάποιο τρόπο, αλλά γιατί τότε προσπαθούσα να γεφυρώσω την κλίμακα του με στοιχεία που θα το περνούσαν από την επιτροπή του στούντιο», είπε ο Ντελ Τόρο.

Δείτε το βίντεο από τα Βουνά της τρέλας εδώ

Διαβάστε περισσότερα:

Bones and All: Η νέα ταινία του Λούκα Γκουαντανίνο -Τρέιλερ

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr