Search
Close this search box.
Γκάι Ρίτσι

Ο Γκάι Ρίτσι επιστρέφει με την ταινία «The Ministry Of Ungentlemanly Warfare»

Ο Γκάι Ρίτσι επιστρέφει με μια κατασκοπευτική ταινίας δράσης του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου «The Ministry Of Ungentlemanly Warfare».

Ο  Γκάι Ρίτσι και ο παραγωγός Jerry Bruckheimer έχουν επιστρατεύσει τον Superman Henry Cavill και την Eiza González, πρωταγωνίστρια του Baby Driver, για να ηγηθούν της κατασκοπευτικής ταινίας δράσης του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου The Ministry Of Ungentlemanly Warfare, για την οποία η Black Bear International έχει αναλάβει τη χρηματοδότηση.

Σύμφωνα με το Deadline, o σκηνοθέτης των ταινιών Sherlock Holmes και Aladdin, Ritchie, θα σκηνοθετήσει την ταινία, με το έργο να έχει ημερομηνία έναρξης τον Ιανουάριο στην Τουρκία.

Υπόθεση:

Η ταινία, εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα, θα καταγράφει τη μυστική οργάνωση μάχης του πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου Ουίνστον Τσόρτσιλ και του σεναριογράφου του Τζέιμς Μποντ Ίαν Φλέμινγκ για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι αντισυμβατικές και εντελώς “μη ευγενικές” τεχνικές μάχης της μυστικής ομάδας εναντίον των Ναζί βοήθησαν να αλλάξει η πορεία του πολέμου και εν μέρει γέννησαν τη σύγχρονη μονάδα Black Ops.

Netflix: Ετοιμάζει σειρά του βιβλίου «Εκατό χρόνια μοναξιά» του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες

Πληροφορίες για την ταινία:

Το project αρχικά βρισκόταν σε ανάπτυξη στην Paramount μέσω της συμφωνίας του Bruckheimer, αλλά το στούντιο δε θα διανείμει την ταινία, και καταλαβαίνουμε ότι η Black Bear βρίσκεται σε ενεργές συζητήσεις σχετικά με τη διανομή στις ΗΠΑ.

Ο González, τον οποίο είδαμε πιο πρόσφατα στο Ambulance του Michael Bay, θα υποδυθεί έναν στρατιωτικό ελεύθερο σκοπευτή με εξαιρετικές ικανότητες κατασκοπείας.

Θα υπάρχει μια πλειάδα πολύχρωμων χαρακτήρων, σε ένα έργο που φαίνεται να έχει απόηχους από το Inglourious Basterds του Quentin Tarantino.

Το σενάριο, των Ritchie και Arash Amel (Rise), βασίζεται στο ομώνυμο δημοφιλές βιβλίο του πολεμικού ανταποκριτή και στρατιωτικού ιστορικού Damien Lewis.

Στον απόηχο του Top Gun: Maverick, της μεγαλύτερης ταινίας της χρονιάς μέχρι σήμερα, ο υπερπαραγωγός Bruckheimer (σειρά “Οι Πειρατές της Καραϊβικής”) θα αναλάβει την παραγωγή, μαζί με τον Chad Oman για την Bruckheimer Films. Παραγωγοί είναι επίσης ο συνεργάτης του Ritchie, Ivan Atkinson, και ο John Friedberg της Black Bear International. Οι Atkinson και Friedberg ήταν παραγωγοί της πιο πρόσφατης ταινίας του Guy Ritchie, The Interpreter , με πρωταγωνιστή τον Jake Gyllenhaal. Επίσης ο Ritchie και ο Cavill είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στην ταινία The Man From U.N.C.L.E.

Διαβάστε περισσότερα:

Netflix: Όλες οι σειρές – ταινίες του Νοεμβρίου

Φωτογραφία εξωφύλλου

 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr