Search
Close this search box.
Έλον Μάσκ

Ο Έλον Μάσκ εθεάθη μαζί με τη μητέρα του στο party της Χάιντι Κλουμ

Ο Έλον Μάσκ  εθεάθη μαζί με τη μητέρα του σε Halloween Party. Η στολή του δισεκατομμυριούχου συζητήθηκε ιδιαίτερα από τους χρήστες των social media.

Ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μάσκ έφτασε στο αποκριάτικο πάρτι της Χάιντι Κλουμ με μια κόκκινη στολή σε στυλ Σαμουράι, καθώς δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ετοιμάζεται να περικόψει σχεδόν 2.000 θέσεις εργασίας στο Twitter, που αντιστοιχούν σε περίπου 25% του εργατικού δυναμικού του.

Ο πλουσιότερος του κόσμου φαινόταν  θριαμβευτής ποζάροντας στο κόκκινο χαλί με την πανοπλία του, με τα ρούχα του δρόμου να φαίνονται ακόμα από κάτω.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο του καταστήματος κοστουμιών υψηλών προδιαγραφών, Abracadabra NYC, η στολή του Musk είναι το σετ Devil’s Champion-Leather Armor που πωλείται προς 7.500 δολάρια.

Ο Μασκ ανέφερε τη Δευτέρα σε ένα αρχείο ότι θα είναι ο διευθύνων σύμβουλος του Twitter, της εταιρείας μέσων κοινωνικής δικτύωσης που εξαγόρασε πρόσφατα έναντι 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Έβαν Πίτερς: «Πρέπει να φέρω στη ζωή μου τη χαρά και την ελαφρότητα.» – Βίντεο

Αργότερα εκείνο το βράδυ, ο Μασκ εθεάθη να φεύγει από την έδρα του Twitter με μεγάλη συνοδεία, που περιλάμβανε την ασφάλεια, τη μητέρα του και ένα από τα δέκα παιδιά του.

Πριν ο Μασκ βγει από το κτίριο, το μικρό του παιδί τοποθετήθηκε από μια γυναίκα σε ένα SUV για να περιμένει τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο. Κάποια στιγμή, ένας υπάλληλος του Twitter βγήκε από το κτίριο φορώντας μια μάσκα ολόκληρου του προσώπου που αναπαριστούσε το εμβληματικό λογότυπο της εταιρείας .

Η μητέρα του δισεκατομμυριούχου, η Maye, ήταν επίσης παρούσα μέσα στα γραφεία του Twitter στη Δυτική 17η οδό της Νέας Υόρκης.

Η Maye Musk έκανε αργότερα μια εμφάνιση στο 21ο ετήσιο πάρτι της Heidi Klum μαζί με τον γιο της. Το μοντέλο του Sport’s Illustrated συνόδευσε επίσης τον γιο της στο φετινό Met Gala τον Μάιο.

Διαβάστε περισσότερα:

Ετοιμάζεται το «Clown in a Cornfield» από τους παραγωγούς του «Smile»

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr