Search
Close this search box.
βιασμός 15χρονου συμμαθητές

Ομαδικός βιασμός: 15χρονος κακοποιούνταν από συμμαθητές του ενώ τον βιντεοσκοπούσαν

Σοκαριστική υπόθεση ομαδικού βιασμού μεταξύ ανηλίκων, με θύμα έναν 15χρονο που κακοποιούνταν σεξουαλικά από συμμαθητές του οι οποίοι παράλληλα βιντεοσκοπούσαν τις πράξεις τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μία ομάδα 8 μαθητών Γυμνασίου από περιοχή της Αθήνας κακοποιούσε ένα 15χρονο μαθητή για τουλάχιστον ένα μήνα. Μέχρι στιγμής από το πρωί της περασμένης Τετάρτης 21/12 οι Αρχές έχουν προχωρήσει σε έξι συλλήψεις ανηλίκων και έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη δύο.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση του 15χρονου στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών είναι σοκαρισμένοι από τα στοιχεία και το υλικό που έχουν στα χέρια τους. Ο βάναυσος βιασμός του παιδιού γινόταν κατ’ εξακολούθηση από παιδιά που έκαναν «παρέα» στην γειτονιά και στο σχολείο. Όταν συνελήφθησαν φέρονται να είπαν στους αστυνομικούς ότι «το κάναμε για πλάκα. Δεν έγινε και τίποτε. Το βλέπαμε σε ταινίες και φαινόταν ωραίο». Το μέρος όπου λάμβαναν χώρα οι φρικτές πράξεις, συμφωνα με τα δεδομένα, είναι ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο στη γειτονιά που έμενε.

Σε βάρος των ανήλικων παιδιών που βίαζαν  και βιντεοσκοπούσαν τον 15χρονο σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για συμμορία που διέπραξε βιασμό, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων καθώς και για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικείες της ομάδας των ανηλίκων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, ζυγαριά ακριβείας, νάιλον συσκευασία με 5,12 γραμμάρια χασίς, μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα χασίς καθώς και άλλα αντικείμενα που σχετίζονται με την υπόθεση.

Οι ανήλικοι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση και άλλων μελών της συμμορίας συνεχίζονται.

Διαβάστε περισσότερα:

Πέθανε ο 16χρονος που πυροβόλησε ο αστυνομικός στη Θεσσαλονίκη

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr