Search
Close this search box.
Μάργκοτ Ρόμπι

Μάργκοτ Ρόμπι: Ανατροπή στους «Πειρατές της Καραϊβικής»

Η Μάργκοτ Ρόμπι ανακοίνωσε πως το σενάριο περί γυναίκας «Τζακ Σπαροου» δε θα πραγματοποιηθεί.

Η Μάργκοτ Ρόμπι μιλώντας στο Vanity Fair, δήλωσε πως η γυναικεία εκδοχή της ταινίας «Πειρατές της Καραϊβικής», ”πέθανε” για τη Disney.

Υπενθυμίζουμε πως τον Ιούνιο του 2020 είχε ανακοινωθεί ότι η Μάργκοτ Ρόμπι θα πρωταγωνιστούσε στη νέα ταινία «Πειρατές της Καραϊβικής» της Disney, το σενάριο της οποία θα έγραφε η Κριστίνα Χόντσον.

Η Μάργκοτ Ρόμπι δήλωσε στο Vanity Fair:

«Είχαμε μια ιδέα, πριν από πολλά χρόνια, την οποία συζητούσαμε πριν από λίγο καιρό, για να έχουμε μία περισσότερο γυναικεία εκδοχή της ταινίας -όχι εντελώς γυναικεία, αλλά απλώς μια διαφορετική ιστορία- που πιστεύαμε ότι θα ήταν πολύ ωραία. Αλλά υποθέτω ότι δεν θέλουν να την κάνουν.»

Η Disney βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης μιας νέας ταινίας που ονομάζεται Πειρατές, καθώς και μιας ταινίας στο franchise “Πειρατές της Καραϊβικής”.

Σε συνέντευξή του, ο Jerry Bruckheimer είπε ότι και οι δύο ταινίες βρίσκονται σε εξέλιξη. Ο μέγα-παραγωγός επιβεβαιώνει ότι το μέλλον του franchise “Pirates” δεν περιλαμβάνει τον Johnny Depp, παρά τις φήμες για επιστροφή του.

«Ναι. Μιλάμε με τη Μάργκοτ Ρόμπι. Γράφουμε δύο σενάρια για τους ”Πειρατές” ― ένα μ′ αυτήν και ένα χωρίς», είπε ο Μπρουκχάιμερ όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του franchise. Όσο για το αν θα επιστρέψει ο Τζόνι Ντεπ, απάντησε, «Όχι σε αυτό το σημείο. Το μέλλον δεν έχει αποφασιστεί ακόμη».

Διαβάστε περισσότερα:

Empire Of Light: Ένα ρομαντικό δράμα με την Olivia Colman – Τρέιλερ

 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr