Search
Close this search box.
Μάργκοτ Ρόμπι

Μάργκοτ Ρόμπι: Άραγε διαθέτει ταλέντο; Η ίδια αμφισβητούσε τον εαυτό της

Μάργκοτ Ρόμπι: Άραγε διαθέτει ταλέντο; Τί δήλωσε η γνωστή ηθοποιός;

Η Μάργκοτ Ρόμπι κατάλαβε πως διαθέτει ταλέντο μετά την ταινία «Εγώ η Τόνια». Τί δήλωσε η γνωστή ηθοποιός;

Η Μάργκοτ Ρόμπι παραλαμβάνοντας το βραβείο «BAFTA: A Life in Pictures» δήλωσε πως δεν ένιωθε σίγουρη για το υποκριτικό της ταλέντο.

«Εγώ, η Τόνια ήταν η πρώτη φορά που παρακολούθησα μια ταινία και σκέφτηκα: «Εντάξει, είμαι καλή ηθοποιός», είπε. Ήταν αυτή η αυτοπεποίθηση που την οδήγησε να έρθει σε επαφή με το είδωλό της, τον Κουέντιν Ταραντίνο, πρόσθεσε και σημείωσε ότι η συνεργασία με τον σκηνοθέτη του Pulp Fiction ήταν «για μένα στη λίστα των επιθυμιών μου.»

Βέβαια, η κίνησή της εξασφάλισε τον ρόλο της Σάρον Τέιτ στο «Once Upon a Time in Hollywood» του Ταραντίνο.

Μάργκοτ Ρόμπι; Ποια είναι η νέα Σταρ του Χόλιγουντ;

Το 2013, έκανε το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη στη ρομαντική κωμωδία-δράμα του Richard Curtis About Time και πρωταγωνίστησε στο The Wolf of Wall Street του Martin Scorsese.

Το 2015, η Margo συμπρωταγωνίστησε στη ρομαντική κωμωδία-δράμα Focus μαζί με τον Will Smith. Έχει επίσης πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες, όπως ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, η Suite Française και το Z for Zachariah.

Η Margo πρωταγωνίστησε σε δύο ταινίες την ίδια χρονιά, The Big Short και The Legend of Tarzan. Εμφανίστηκε επίσης στο Suicide Squad ένα χρόνο αργότερα.

Το 2017, πρωταγωνίστησε στην ταινία I, Tonya και ήταν υποψήφια για Όσκαρ, Χρυσή Σφαίρα και βραβεία BAFTA Α’ Γυναικείου Ρόλου.

Διαβάστε περισσότερα:

Ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον θα είναι ο νέος Τζέιμς Μποντ;

 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr