Search
Close this search box.
Η Κυριακή της Μητέρας

Κυριακή της Μητέρας: Το βιβλίο του Γκράχαμ Σουίφτ με ένα υπέροχο καστ (Τρέιλερ)

Η Κυριακή της Μητέρας είναι μια κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου Γκράχαμ Σουίφτ. Οι παραγωγοί επέλεξαν ως σεναριογράφο την Άλις Μπιρχ (Κανονικοί Άνθρωποι), η οποία επέλεξε μια μη-γραμμική αφήγηση, η οποία θα αντηχεί, αλλά δε θα αντιγράφει το βιβλίο. 

Η Κυριακή της Μητέρας: Υπόθεση:

Την ημέρα της μητέρας  του 1924, η νεαρή καμαριέρα Τζέιν Φέαρτσαϊλντ καταλήγει μόνη της. Τα αφεντικά της, ο κύριος και η κυρία Νάιβεν (Κόλιν Φερθ και Ολίβια Κόλμαν), έφυγαν και εκείνη έχει την σπάνια ευκαιρία να περάσει πολύτιμο χρόνο με τον κρυφό εραστή της, τον Πολ, το αγόρι από την κοντινή έπαυλη με το οποίο βρίσκεται σε πολύχρονη σχέση παρ’ ότι εκείνος πρόκειται να παντρευτεί μια άλλη γυναίκα. Ωστόσο, γεγονότα που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει θα αλλάξουν τη ζωή της Τζέιν για πάντα.

Η ταινία «Κυριακή της Μητέρας» και η παραγωγή της. 

To μυθιστόρημα του Γκράχαμ Σουίφτ, «Κυριακή της Μητέρας», κυκλοφόρησε το 2016 (στα ελληνικά από τις εκδόσεις Μίνωας), λαμβάνοντας διθυραμβικές κριτικές. Όταν οι παραγωγοί και θαυμαστές του συγγραφέα, Ελίζαμπεθ Κάρλσεν και Στίβεν Γούλεϊ διάβασαν το βιβλίο, το αγάπησαν κατευθείαν.

«Θεωρήσαμε πως ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα δουλειά», λέει η Κάρλσεν, ενώ η Γούλεϊ συμπληρώνει πως, «Πάντα αγαπούσα τη δουλειά του. Έχει απίστευτη ικανότητα. Τα βιβλία του είναι πολύ αστεία, αλλά την ίδια στιγμή διακριτικά και συγκινητικά. Αυτό το θεωρήσαμε ιδιαίτερα πρωτότυπο. Μας γοήτευσε ιδιαίτερα ο τρομερά καλο-σχηματισμένος χαρακτήρας της Τζέιν. Πρόκειται για μια νέα αφήγηση μιας αρκετά γνώριμης περιόδου, μέχρι τη δεκαετία του ’80. Μέσα από έναν χαρακτήρα, σε μεταφέρει σε εκείνη τη μία μέρα, την Κυριακή της Μητέρας, και στα γεγονότα που διαμόρφωσαν τη ζωή της Τζέιν, ειπωμένα μέσα από τη δική της οπτική».

Το μυθιστόρημα είναι μια απαιτητική αφήγηση αναμνήσεων. Δεν πρόκειται για ένα απλό δράμα για ένα ρομάντζο ταξικής διαφοράς. Απαιτούσε μια διακριτική και στρογγυλεμένη προσέγγιση για να αποτυπώσει την Τζέιν ως τη συγγραφέα και τη γυναίκα στην οποία μετατράπηκε μέσα στα χρόνια.

«Η Φάλαινα»: Ο Ντάρεν Αρονόφσκι επιστρέφει με μια καθηλωτική ταινία (Τρέιλερ)

Το καστ της ταινίας «Κυριακή της Μητέρας»:

Τζος Ο’Κόνορ, Οντέσα Γιουνγκ, Ολίβια Κόλμαν, Κόλιν Φερθ

Η ταινία «Κυριακή της Μητέρας», σε σκηνοθεσία Έυα Χάσον, κυκλοφορεί στις 19 Ιανουαρίου στους κινηματογράφους.

Κυριακή της Μητέρας: Δείτε το τρέιλερ:

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Διαβάστε περισσότερα:

MARVEL: Τι θα δούμε το 2023 (Trailers)

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr