Search
Close this search box.

​Καραγκιόζης The Movie: Ο λαϊκός ήρωας έρχεται με ταινία animation – Τρέιλερ 

Ο λαϊκός ήρωας Καραγκιόζης γίνεται ταινία animation.

Ο τίτλος της ταινίας θα είναι «Καραγκιόζης The Movie» και το σενάριο βασίζεται στην ιστορία του «Ο Καραγκιόζης Γραμματικός». Η ταινία κινουμένων σχεδίων, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους.

Η πλοκή

Ο Διοικητής του χωριού αποφασίζει να διορίσει έναν δημόσιο γραμματέα για την εξυπηρέτηση των πολιτών, καθώς οι υπάλληλοί του αναγκάζονται να παραμελούν την εργασία τους για να εξυπηρετούν τους αναλφάβητους συμπολίτες τους στην γραπτή τους επικοινωνία.

Ο Χατζηαβάτης αναλαμβάνει να βρει τον κατάλληλο άνθρωπο για τη θέση, ώσπου συναντά τον Καραγκιόζη που τον εντυπωσιάζει με τις γραμματικές γνώσεις που ισχυρίζεται πως έχει και η αναζήτηση λαμβάνει τέλος. Μετά από μια ξεκαρδιστική συνάντηση με τον Διοικητή, ο Καραγκιόζης γίνεται ο Γραμματικός του χωριού και πιάνει, γεμάτος όρεξη και άδειος γνώσεων, μολύβι και χαρτί.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας «Καραγκιόζης The Movie»:

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ

Άθως Δανέλλης

 

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ

Άκης Καρράς

Χρήστος Λειβαδίτης

Αικατερίνη Παπαγεωργίου

 

ΠΑΡΑΓΩΓΗ

White Fox S.A.

Anama LTD

Cosmote TV

Διαβάστε περισσότερα:

Μάργκοτ Ρόμπι: Ανατροπή στους «Πειρατές της Καραϊβικής»

 

 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr