Search
Close this search box.
Καίτη Γαρμπή

Καίτη Γαρμπή: Ο δικηγόρος της προέβη σε αποκατάσταση της αλήθειας

Η Καίτη Γαρμπή προσπαθεί να αποκαταστήσει την αλήθεια μέσω του δικηγόρου της. Διάβαστε την απόφαση του ΣτΕ παρακάτω.

Η Καίτη Γαρμπή απασχολήσε τον τύπο τις τελευταίες μέρες, έπειτα από δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα πως της έχει επιβληθεί πρόστιμο ύψους 1,7 εκ. για φορολογικές εκκρεμότητες.

Βέβαια, η Καίτη Γαρμπή επιδιώκει την αποκατάσταση της αλήθειας γύρω από το τι πραγματικά συμβαίνει με τις φορολογικές της εκκρεμότητες.

Ο κ. Πέτρος Καϊμακάμης, δικηγόρος της γνωστής τραγουδίστριας κοινοποίησε προς τα Μέσα την απόφαση του ΣτΕ σύμφωνα με την οποία η Καίτη Γαρμπή δικαιώνεται έναντι του ελληνικού δημοσίου για την φορολογική υπόθεση που κατηγορείτο.

Σύμφωνα με την απόφαση του ΣτΕ, που έχει αριθμό κατάθεσης το 2019, αφορά αίτηση της αναιρέσεως της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων εναντίον της Αικατερίνης Γαρμπή, η απόφαση εισήχθη στο Συμβούλιο της Επικρατείας στις 22/1/2019 και ορίστηκε δικάσιμος για τις 5/10/22 και η απόφαση βγήκε στις 3/11/22.

Η απόφαση, είναι απορριπτική και αφορά την αίτηση αναίρεσης που έκανε η ΑΑΔΕ εναντίον της Καίτης Γαρμπή για την διαγραφή του προστίμου των 900.000 ευρώ που είχε ορίσει το Διοικητικό Εφετείο το 2018.

Δείτε τη σχετική απόφαση παρακάτω:

Καίτη Γαρμπή

Διαβάστε περισσότερα:

​Maestro: Το Netflix πληρώσε ένα εκατομμύριο για κάθε επεισόδιο της σειράς 

 

 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr