Search
Close this search box.
μέριλ στριπ

Η Μέριλ Στριπ στο “Only Murders in the Building”

Η Μέριλ Στριπ μπαίνει στο καστ της 3ης σεζόν της σειράς “Only Murders in the Building”

Ποιος θα το περίμενε ότι η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Μέριλ Στριπ θα έπαιζε σε μια πρωτότυπη σειρά της πλατφόρμας Hulu; Κι όμως! Η Στριπ εντάσσεται στο καστ της βραβευμένης με Emmy σειράς για την 3η σεζόν. Στο πλευρό της και ορισμένα σταθερά ονόματα της σειράς, όπως η Σελίνα Γκόμεζ, ο Στιβ Μάρτιν και ο Μάρτιν Σορτ.

Meryl Streep μέριλ στριπ
Meryl Streep

Η Σελίνα επιβεβαίωσε την συμμετοχή της Στριπ στην 3η σεζόν με μία φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι το εάν ο ρόλος της Στριπ θα είναι γκεστ ή αν θα είναι σταθερός καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Δείτε παρακάτω το βίντεο.

“Τί γυρίζουμε; Την 3η σεζόν! Θα μπορούσε να γίνει καθόλου καλύτερο; Για περίμενε!”, είπε πονηρά η Σελίνα Γκόμεζ σε βίντεό της στο TikTok.

Η πλοκή του “Only Murders in the Building”

Οι Γκόμεζ, Μάρτιν και Σορτ είναι ένοικοι στην ίδια πολυκατοικία, στην περιοχή Upper West Side της Νέας Υόρκης. Οι τρεις ένοικοι σύντομα αποκτούν φιλικές σχέσεις. Τα βασικά από τα κοινά τους ενδιαφέροντα που τους φέρνουν κοντά, είναι η αγάπη τους για τα true crime podcasts και την επιθυμία να βρουν τις λύσεις πίσω από κάποιες δολοφονίες που έχουν λάβει χώρα στην πολυκατοικία τους.

Τα γυρίσματα της 3ης σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει, αλλά δεν έχει δοθεί ακόμη η ημερομηνία κυκλοφορίας της σεζόν στο κοινό. Την σειρά μπορείτε να παρακολουθήσετε στο Disney+.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Συνέντευξη: Ο Κωνσταντίνος Φάης, μας συστήνει τον αρχαίο κόσμο

 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr