Search
Close this search box.
«Η ιστορία της ζωής μου»: Stand up Comedy του Σταύρου Μόσχη

«Η ιστορία της ζωής μου»: Stand up Comedy του Σταύρου Μόσχη

«Η ιστορία της ζωής μου»: Stand up Comedy του Σταύρου Μόσχη

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κείμενο – παρουσίαση: Σταύρος Μόσχης

Επικοινωνία: Μαριάννα Ράντου

Φωτογραφία αφίσας: Χρύσα Γούτου

Σχεδιασμός αφίσας: Ζενεβιέβ Αθανασοπούλου

 

Χώρος: Γιαπί, Καθολικών 1, Θεσσαλονίκη

Παραστάσεις: Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου & Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Ώρα προσέλευσης: 21.00

Ώρα έναρξης: 21.30

Διάρκεια παράστασης: 90’

Είσοδος: Ελεύθερη

«Η ιστορία της ζωής μου»: Stand up Comedy του Σταύρου Μόσχη
«Η ιστορία της ζωής μου»: Stand up Comedy του Σταύρου Μόσχη

Ένα Stand Up, μια Performance, μια παράσταση χωρίς προηγούμενο, και χωρίς επόμενο, από τον Σταύρο Μόσχη, που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του, αλλά θα βρει τα κότσια να μιλήσει και για ‘κείνη, και για τον πατέρα του και για τη γραμμή ζωής του, που είναι τόσο αστεία, αλλά και τόσο αλήθεια! Τώρα… Αν του ξεφύγει και μιλήσει και λίγο για όλα αυτά που κανείς δε μιλάει ή που όλοι μιλάνε κρυφά και με μεγάλη ταχύτητα, εντάξει… Πρόβλημά του. Ή και πρόβλημά σας. Ως τότε, σκεφτείτε: τι ψέματα έχετε πει όταν ήσασταν μικρά; Τι κάνατε για να τραβήξετε την προσοχή; Κρυβόσασταν στις ντουλάπες; Τι σχέση έχουν τα γυναικεία εσώρουχα, ένα παζάρι κι η τέχνη του θεάτρου; Ποια είναι η πιο εξωπραγματική ιστορία φίλων σας; Έχετε φίλους; Κυλιέστε στα πατώματα όταν ερωτεύεστε; Αλήθεια, βάζετε κιμά στα γεμιστά; Παθαίνετε μια μικρή κρίση πανικού μόλις σας πουν πως σας αγαπούν; Ο ψυχοθεραπευτής σας, τελικά, τι προτείνει;

Ο μικρός Σταύρος, μάλλον, απαντάει σε όλα. Κι ό,τι πει, είναι αλήθεια…

Το Stand Up Comedy: «Η ιστορία της ζωής μου», θα παρουσιαστεί, για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, στο Γιαπί, για δύο παραστάσεις την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, και την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022.

*Υπάρχουν θέσεις καθήμενων και ορθίων: Για τις θέσεις καθήμενων είναι απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση.

Πληροφορίες/Κρατήσεις: 698 1957 340

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ

Ο Σταύρος Μόσχης μεγάλωσε στην Κατερίνη, και σπούδασε Θέατρο και Υποκριτική στο Τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ., από όπου και αποφοίτησε πρόσφατα. Έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις και θεατρικά projects εντός και εκτός της σχολής, ενώ ταυτόχρονα ασχολείται με τα Θεατροπαιδαγωγικά από το 2015, και παράλληλα τα δύο τελευταία χρόνια με τη διδασκαλία του θεάτρου σε ενήλικες. Δείγμα της δουλειάς του είναι οι παραστάσεις: «Γλάρος: Θέμα για μικρό διήγημα, Whos happy in Russia», «Θα γίνω η Μήδεια: κανείς δε μαρτυρεί για τον μάρτυρα», που έχουν παρουσιαστεί σε θέατρα της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας, αλλά και η παράσταση Stand up Comedy «Η ιστορία της ζωής μου» σε δικά του κείμενα και παρουσίαση.

 

Δείτε επίσης

Κ.Θ.Β.Ε: «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του» του Γιώργου Καπουτζίδη

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr