Search
Close this search box.
Ηλίας Ζερβός

​Ηλίας Ζερβός: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός

Ο Ηλίας Ζερβός έφυγε σε ηλικία 65 ετών, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

Τον Ηλία Ζέρβο τον γνωρίζαμε όλοι ίσως από την συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» όπου υποδύθηκε τον δικηγόρο του Χάρη Ρώμα, Κωνσταντίνου Κατακουζινού στη σειρά ή από τον ρόλο του δικηγόρου στη σειρά «Άκρως Οικογενειακών».

Βέβαια, αρκετοί από εμάς θα τον θυμόμαστε για τη χαρακτηριστική φωνή του μέσα από τα παιδικά των δεκαετιών 80′ – 90′ αλλά και τα υπόλοιπα γνωστά καρτούν των ημερών μας.

Μερικά από τα καρτούν που συμμετείχε:

Mickey Mouse, ο Spike των Tom & Jerry, ο Τσιτάτο από το Timon & Pumbaa , ο Ραταπλάν από τον Lucky Luke, ο Panthro από τους Thundercuts, ο Ξέρξης το Φίδι αλλά και ο αρχηγός Φρουράς στον Aladin όλοι αυτοί αλλά και δεκάδες ακόμη χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων καθώς και κινηματογραφικών παιδικών ταινιών.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας σε ανάρτησή του στο facebook του αναφέρει :

«Με μεγάλη θλίψη μόλις μάθαμε ένα τραγικό νέο. Εφυγε ξαφνικά από κοντά μας ο αγαπημένος μας Ηλίας Ζερβός. Ο καλός μας φίλος , ο άξιος πολυταλαντος συνάδελφος μας , που έδωσε το στίγμα του στο Θέατρο και την τηλεόραση με υπέροχους ρόλους, που χάρισε την ιδιαίτερη φωνή του σε δεκάδες ήρωες κινουμενων σχεδίων κι αγαπήθηκε από μικρούς κ μεγάλους , ο αγωνιστής ηθοποιός για τα δικαιώματα των ηθοποιών έφυγε αθόρυβα… Αγαπημένε μας φίλε καλό ταξίδι….».

Διαβάστε περισσότερα:

Netflix: Οι 10 ταινίες – σειρές που έφτασαν στην κορυφή

 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr