Search
Close this search box.
Γουίλ Σμιθ

Γουίλ Σμιθ: Πόσο θα επηρεάσει το χαστούκι τη νέα του ταινία «Emancipation»;

Ο Γουίλ Σμιθ ανησυχεί, καθώς η συμπεριφορά του στην τελετή βράβευσης των Όσκαρ έχει αφήσει ισχυρό απόηχο.

O Γουίλ Σμιθ πιστεύει πως το χαστούκι που έδωσε στα περσινά Όσκαρ στον συνάδελφό Κρις Ροκ θα επηρεάσει την επιτυχία της νέας του ταινίας “Emancipation” με αποτέλεσμα να αδικηθεί και η ομάδα που εργάσθηκε για αυτήν.

Ο Γουίλ Σμιθ μετά τη βίαια επίθεση προς τον Κρις Ροκ κέρδισε το Όσκαρ Α’ αντρικού ρόλου για την ταινία “King Richard”, αλλά ο ίδιος παραιτήθηκε από την Ακαδημία, και έπειτα προχώρησε σε δημόσια συγνώμη. Βέβαια, οι υπεύθυνοι των βραβείων του επέβαλαν 10ετή αποκλεισμό από τα Όσκαρ για «απαράδεκτη και επιβλαβή συμπεριφορά».

Ο Γουίλ Σμιθ εξέφρασε την ανησυχία του κατά τη διάρκεια μθα συζητήσης με τον Μπεν Φόστερ και την Τσαρμέιν Μπίνγκουα για την ταινία “Emancipation”. Ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε πως το επερχόμενο δράμα της Apple TV+ ελπίζει να μην επηρεαστεί από τις πράξεις του τον περασμένο Μάρτιο.

Ο Γουίλ Σμιθ δήλωσε αναλυτικότερα:

«Η μόνη ενόχληση που έχει η καρδιά μου είναι ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν κάνει θεαματική δουλειά σε αυτήν την ταινία», είπε. «Ελπίζω ότι η ομάδα μου δεν θα τιμωρηθεί για τις πράξεις μου. Νομίζω ότι [ο σκηνοθέτης Αντουάν Φουκουά] και ο [κινηματογραφιστής Ρόμπερτ Ρίτσαρντσον] και ο Μπεν και η Τσαρμέιν, όλοι έχουν κάνει τόσο θεαματική δουλειά. Σίγουρα χάνω τον ύπνο μου. Κάθε βράδυ σκέφτομαι ότι μπορεί να έχω τιμωρήσει ενδεχομένως την ομάδα μου, αλλά θα κάνω ό,τι μπορώ για να βεβαιωθώ ότι όλοι θα πάρουν τη δημοσιότητα που τους αξίζει.»

Διαβάστε περισσότερα:

​Maestro: Το Netflix πληρώσε ένα εκατομμύριο για κάθε επεισόδιο της σειράς 

 

 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr