Search
Close this search box.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Για τον Άρη που λάτρευε το μπάσκετ – Οι γονείς ζητούν τη στήριξη.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

 

Είναι η ιστορία του Άρη, ενός δεκαπεντάχρονου αγοριού από τη Λυκόβρυση που λάτρευε το μπάσκετ κι έφυγε στα ξαφνικά αφήνοντας όμως πίσω του μια έντονη ανάμνηση. Οι γονείς του με τη βοήθεια της οργάνωσης «Πάνος και Χρυσηίδα – βοήθεια στα Παιδιά» αποφάσισαν ότι πρέπει να βοηθήσουν κι άλλα παιδιά, που μοιράζονται την ίδια αγάπη, να συνεχίσουν να βάζουν τρίποντα στη ζωή!

 

Λίγα λόγια για τον Άρη…

 

Ο Άρης γεννήθηκε τον Αύγουστο του 2007 μαζί με τη δίδυμη αδερφή του. Πάντα ήταν ένα ζωηρό, έξυπνο αγόρι και μεγάλο πειραχτήρι. Ήταν ανήσυχο πνεύμα, σαν να βιαζόταν να ζήσει και να γευτεί όσα περισσότερα μπορούσε απ’ τη ζωή.

Το βράδυ της 16ης προς 17η Ιανουαρίου 2023 η καρδιά του Άρη σταμάτησε να χτυπά. Έτσι στα ξαφνικά, χωρίς καμιά προειδοποίηση, χωρίς κανένα πρότερο σύμπτωμα, παρά τις τακτικές καρδιολογικές εξετάσεις λόγω του ότι ήταν και αθλητής.

Οι γονείς του, η αδερφή του, οι φίλοι του και όσοι τον γνώριζαν, συγκλονίστηκαν από το γεγονός. Ταυτόχρονα όμως θέλησαν όλη την αγάπη και την υποστήριξη που ένιωσαν, να την επιστρέψουν κάπου και η μνήμη του Άρη να μείνει ζωντανή.

Έψαξαν πολύ προσεκτικά και βρήκαν μια μικρή οργάνωση αφιερωμένη στη μνήμη δύο νέων φίλων, του Πάνου και της Χρυσηίδας, που χάθηκαν κι αυτοί τόσο νωρίς, όπως ο Άρης.

Η οργάνωση «Πάνος και Χρυσηίδα – Βοήθεια στα Παιδιά» παλεύει με μόνη στήριξη αυτή των φίλων της και του κόσμου που τη γνωρίζει και την εμπιστεύεται. Βασική της φροντίδα είναι να κάνει λίγο καλύτερη τη ζωή νέων και παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη.

Στόχος, λοιπόν, είναι να φτιαχτούν γηπεδάκια μπάσκετ για τα παιδιά που μοιράζονται με τον Άρη την ίδια αγάπη για το μπάσκετ, ξεκινώντας από την όμορφη Κίμωλο των 800 περίπου κατοίκων.

Για τον Άρη που λάτρευε το μπάσκετ.

Μπορείτε να βοηθήσετε αυτή την προσπάθεια κάνοντας τη δωρεά σας στην οργάνωση «Πάνος και Χρυσηίδα – Βοήθεια στα Παιδιά» στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

ALPHA BANK IBAN: GR69 0140 1890 1890 0200 2002 484 και

EUROBANK IBAN: GR35 0260 2210 0003 6010 1219 202

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το 6936824030 (Νίκος Σκαρέντζος)

https://aris4kids.gr/

https://www.facebook.com/aris4kids

https://www.youtube.com/@aris4kids

https://www.instagram.com/aris4kids

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr