Search
Close this search box.
Βαβυλώνα

Βαβυλώνα: Έρχεται η «προκλητική» ταινία που δίχασε τους κριτικούς (Τρέιλερ)

Η Βαβυλώνα σε σενάριο και σκηνοθεσία Ντάμιεν Σαζέλ, έρχεται στους κινηματογράφους.

Η νέα ταινία «Βαβυλώνα» φέρνει άρωμα παλιού Hollywood, με ένα εντυπωσιακό και υπέρλαμπρο καστ. Οι Brad Pitt, Margot Robbie, Tobey Maguire και Jean Smart αναβιώνουν τη χρυσή εποχή του Hollywood.
Το Vanity Fair έκανε αφιέρωμα στην πολυαναμενόμενη νέα ταινία «Babylon» του Damien Chazelle, σκηνοθέτη των “La La Land”, “First Man και “Whiplash”. Ο σκηνοθέτης επέλεξε να επιστρέψει με το «Babylon» στο βουβό χόλιγουντ, ακριβώς τη στιγμή της μετάβασης προς τις ομιλούμενες ταινίες.

Κυριακή της Μητέρας: Το βιβλίο του Γκράχαμ Σουίφτ με ένα υπέροχο καστ (Τρέιλερ)

Η Robbie, η οποία υποδύεται τη Nellie LaRoy, όπου είναι μια ταλαντούχα ηθοποιός από το New Jersey δήλωσε πως:

«Την αγαπώ τόσο πολύ, αλλά είναι τόσο εξαντλητική. Μου πήρε τα πάντα. Απαιτούσε τα πάντα από μένα.»

Ο χαρακτήρας της Nellie είναι εμπνευσμένος από την Clara Bow, σταρ της βωβής εποχής που βοήθησε στη διάδοση της εικόνας της flapper.

Βαβυλώνα: Η υπόθεση της ταινίας:

Στο Λος Άντζελες του 1926, ο Μανουέλ “Μάνι” Τόρες, ένας Μεξικανός μετανάστης και επίδοξος κινηματογραφιστής, κάνει δουλειές του ποδαριού, περιφερειακά της αναπτυσσόμενης βιομηχανίας του βωβού κινηματογράφου. Ο Μάνι βοηθάει στη μεταφορά ενός ελέφαντα σε ένα ακόλαστο μπακχαναλίκι – που περιλαμβάνει ένα τεράστιο όργιο, κοκαΐνη και ένα ανθρωπάκι πάνω σε ένα φαλλικό ραβδί pogo – στην έπαυλη του διευθυντή των Kinoscope Studios Don Wallach.

Εκεί, συναντά τη Nellie LaRoy, μια θρασύτατη, φιλόδοξη επίδοξη στάρλετ από το Νιου Τζέρσεϊ, και γρήγορα την ερωτεύεται. Καθώς μοιράζονται τα όνειρά τους, ο Manny αποκαλύπτει την επιθυμία του να γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου, ενώ η Nellie δηλώνει σταρ. Ενώ ο ελέφαντας περπατάει στην αίθουσα χορού, αποσπώντας την προσοχή των παρευρισκομένων, ο Μάνι βοηθάει να μεταφερθεί η Τζέιν Θόρντον, μια νεαρή ηθοποιός που πήρε υπερβολική δόση ναρκωτικών κατά τη διάρκεια μιας διεστραμμένης ουρολαγνικής πράξης με τον παχύσαρκο ηθοποιό Όρβιλ Πίκγουικ.

Η Βαβυλώνα έρχεται στους κινηματογράφους στις 19 Ιανουαρίου.

Η Βαβυλώνα: Δείτε το βίντεο:

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Διαβάστε περισσότερα:

Oι νέες ταινίες που παίζουν στους κινηματογράφους

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr