Search
Close this search box.

Έκτακτο: Black Friday έκπτωση 50% από τη Knowcrunch!

Όλα τα βραβευμένα elearning courses για το digital marketing με πραγματική έκπτωση 50%. Μόνο για σήμερα από τις 9:00 έως τις 00:00, με το κουπόνι BLACKFRIDAY22.

Η Knowcrunch τηρεί για άλλη μία φορά το έθιμο που μας έχει συνηθίσει και παρέχει όλα τα elearning courses της σε πραγματική έκπτωση 50% η οποία μάλιστα ισχύει για όλες τις κατηγορίες εισιτηρίων (κανονικά, φοιτητές, groups, άνεργοι). Τώρα είναι η μοναδική ετήσια ευκαιρία να ξεκινήσετε στα πολυβραβευμένα και πληρέστερα digital marketing courses της αγοράς και να πάρετε την πολυπόθητη πιστοποίηση που αναζητούν τα brands & agencies.

Την έκπτωση μπορείτε να την πάρετε αν βάλετε το coupon BLACKFRIDAY22 σε οποιαδήποτε εγγραφή για οποιοδήποτε videoondemand course μέσω του website της Knowcrunch. Με την εγγραφή σας ξεκινάτε να παρακολουθείτε και έχετε 6 ολόκληρους μήνες να ολοκληρώσετε! Από οπουδήποτε και οποτεδήποτε θέλετε! Προλάβετε όμως γιατί ισχύει μόνο σήμερα, από τις 9:00 έως τις 00:00.

Η Knowcrunch είναι ένας διεθνής οργανισμός που παρέχει υψηλού επιπέδου in-class & e-learning training courses με έμφαση σε θέματα business, marketing & digital marketing. Αν θες να εξελίξεις τις γνώσεις σου και την καριέρα σου ή αν ψάχνεις άμεσα εργασία επωφελήσου από την προσφορά.

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr