Search
Close this search box.
Χάρι Πότερ

Χάρι Πότερ: Ακούγονται φήμες πως θα επιστρέψει !

Ο Χάρι Πότερ θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη; Οι φήμες έχουν φουντώσει έπειτα από την είδηση πως η W.B. συναντήθηκε με τη J.K. Rowling.

Ο Χάρι Πότερ θέλει να βάλει τα καλά του και να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη; Οι ταινίες Χάρι Πότερ τελείωσαν ανεπιστρεπτί; Μη βιαστείς να απαντήσεις, καθώς τις τελευταίες μέρες οι φήμες οργιάζουν για επερχόμενη επιστροφή στη μεγάλη οθόνη.

Οι τελευταίες πληροφορίες από το Χόγκουαρτς είναι καλές. Θα ξέρουμε σίγουρα αν επιβεβαιωθούν, αν όχι θα ξέρουμε στο μέλλον. Σύμφωνα με το Puck News, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Warner Bros. Οι παραγωγοί του Χάρι Πότερ και του Καταραμένου Παιδιού εργάζονται σε μια θεατρική παράσταση βασισμένη στα βιβλία.

Ποιος είναι ο ορισμός αυτού; Θέλει να δει την κινηματογραφική μεταφορά του Fantastic Beasts επειδή κολλήσαμε με αυτό, έτσι δεν είναι; Ο ιστότοπος αναφέρει ότι πριν ξεκινήσει η πανδημία, ο πρώην πρόεδρος της Warner Bros. Pictures, Toby Emmerich, είχε συναντηθεί με την J. K. Rowling και είχε προσφερθεί να το μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη σε δύο μέρη (περισσότερα χρήματα όπως το Deathly Hallows), με το franchise ο δημιουργός αρνείται.

Το έργο γράφτηκε από τον J.K. Rowling και John Tiffany με τον Jack Thorne ως σκηνοθέτη. Το βιβλίο The Harry Potter and the Cursed Child κυκλοφόρησε το 2016. Η ιστορία ακολουθεί τον Χάρι Πότερ, ο οποίος είναι επικεφαλής της Μαγικής Επιβολής του Νόμου στο Υπουργείο Μαγείας, και τον μικρότερο γιο του, Άλμπους Σεβέρους Πότερ, ο οποίος πρόκειται να πάει στο Χόγκουαρτς.

Θα επέστρεφαν τα μέλη του αρχικού καστ του Χάρι Πότερ για το “Καταραμένο παιδί”;

Αν και πολλοί από τους συντελεστές των αρχικών ταινιών έχουν δηλώσει ότι δεν θα επέστρεφαν για μια ταινία με τίτλο “Cursed Child”, ο σκηνοθέτης του Harry Potter, Chris Columbus, έχει δηλώσει το ενδιαφέρον του να σκηνοθετήσει μια τέτοια ταινία. Ωστόσο, παρά το θεωρούμενο sequel που προσφέρει το Cursed Child, το έργο μοιάζει με τις ταινίες Fantastic Beasts όσον αφορά την επαναφορά σημαντικών στοιχείων του κανόνα του Harry Potter και τη δημιουργία νέων και περίπλοκων ζητημάτων πλοκής που δεν επιλύονται ποτέ, κυρίως χάρη στην επανεμφάνιση του περιβόητου MacGuffin, του Time-Turner. Παρά το γεγονός ότι το έργο λειτουργεί πολύ καλά ως μια καθηλωτική εμπειρία επί σκηνής, το να γίνει το “Καταραμένο παιδί” ένα καλόπιστο μέρος του μαγικού κόσμου μεταφέροντάς το στην οθόνη είναι απίθανο να μην αρέσει στους οπαδούς των πρωτότυπων ταινιών και θα μπορούσε να συναντήσει τα ίδια εμπόδια με τα “Φανταστικά τέρατα”.

Ματίλντα: Ετοιμαστείτε να κάνετε αταξίες με τη νέα ταινία του Netflix (Τρέιλερ)

Ένα άλλο σημαντικό ζήτημα με το νέο σχέδιο που ανέφερε η Warner Bros. είναι το κάστινγκ. Αν και είναι πιθανό ότι οι αρχικοί πρωταγωνιστές του Harry Potter θα είχαν δημιουργικά κολλήματα αν τους προσέγγιζαν για να επιστρέψουν με το σενάριο του “Καταραμένου Παιδιού”, μια μεγαλύτερη επιπλοκή εξακολουθεί να υφίσταται. Ήταν μια ουσιαστική αλλαγή για πολλούς όταν το Cursed Child έδωσε σε έναν μαύρο ηθοποιό τον ρόλο της Ερμιόνης, προσφέροντας μια οργανική ευκαιρία για ποικιλομορφία στη σκηνή και στο σύμπαν του Harry Potter. Η επιστροφή της Emma Watson στο ρόλο της Hermione θα έσβηνε αυτή την πρόοδο, αν και η μη επιστροφή της Watson σε έναν από τους πιο αγαπημένους της ρόλους θα προκαλούσε πιθανότατα και αντιδράσεις.

Η λύση σε αυτό θα ήταν να ξαναγυρίσουν όλοι οι χαρακτήρες και να ξεκινήσουν από την αρχή με μια νέα σελίδα, κάτι που πιθανότατα θα προτιμούσαν οι αρχικοί πρωταγωνιστές. Ο Daniel Radcliffe, ο Rupert Grint, η Watson, ο Tom Felton και οι περισσότεροι από τους αστέρες του franchise Harry Potter μεγάλωσαν μέσα στον κόσμο των μάγων για μια δεκαετία της ζωής τους και έκτοτε εργάστηκαν για να αποστασιοποιηθούν από αυτούς τους ρόλους και να διαφοροποιήσουν την καριέρα τους, αν και ίσως κάποιος θα μπορούσε να πειστεί να επιστρέψει για μια cameo εμφάνιση, με τον Felton ειδικότερα να είναι ο πιο πιθανός να επιστρέψει. Αν και μια ταινία “Harry Potter and the Cursed Child” θα μπορούσε να είναι μια τεράστια επιτυχία για την Warner Bros., θα είναι μακρύς ο δρόμος μέχρι το κοινό να απολαύσει τη την ταινία, καθώς το στούντιο εργάζεται για να λύσει τους γρίφους της πλοκής, της συνέχειας και του καστ που παρουσιάζει το εγχείρημα.

Διαβάστε περισσότερα:

Οι fans κουράστηκαν από τις ​superhero ταινίες; Τί δείχνει νέα έρευνα για τη Marvel;

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr