Search
Close this search box.
Κουέντιν Ταραντίνο

Ταραντίνο: Ετοιμάζεται για την τελευταία του ταινία

Ο Κουέντιν Ταραντίνο ετοιμάζεται για την τελευταία του ταινία, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο CNN.

Ο Κουέντιν Ταραντίνο ξεκαθάρισε πως η επερχόμενη 10η ταινία του , όποια κι αν είναι αυτή, θα είναι η τελευταία του κινηματογραφική δουλειά, όπως επιβεβαίωσε  στο CNN.

«Το κάνω εδώ και πολύ καιρό. Το κάνω εδώ και 30 χρόνια και ήρθε η ώρα να κλείσω την παράσταση», δήλωσε ο 59χρονος Ταραντίνο. “Επίσης, δε βιάζομαι πάρα πολύ να κάνω την τελευταία μου ταινία».

Ερωτηθείς γιατί έχει ορίσει ένα τέλος, ο Ταραντίνο εξήγησε ότι ως διασκεδαστής θέλει να σε αφήνει να θέλεις περισσότερα και δεν επιθυμεί να δουλεύει με φθίνουσες αποδόσεις.

Ο Ταραντίνο είπε ότι «δε θέλει να γίνει αυτός ο γέρος που έχει χάσει την επαφή», αλλά παραδέχεται ότι ήδη αισθάνεται έτσι όταν πρόκειται για τις τρέχουσες ταινίες που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή.

Ο  Ταραντίνο, σεναριογράφος-σκηνοθέτης του «Inglourious Basterds»- ο οποίος έχει κερδίσει δύο Όσκαρ από τις πέντε υποψηφιότητες – δήλωσε ότι δεν ξέρει πώς θα είναι η τελική του πλώρη – κάτι που απέδωσε στο γρήγορα εξελισσόμενο τοπίο του κινηματογράφου.

«Αυτή τη στιγμή, δεν ξέρω καν τι είναι η ταινία. Είναι κάτι που παίζεται στο Netflix; … Γιατί η τελευταία μου ταινία έπαιξε σε 3.000 αίθουσες και έπαιξε σε όλο τον κόσμο για μερικούς μήνες», είπε ο Ταραντίνο, αναφερόμενος στο «Once Upon a Time… in Hollywood» του 2019.

Αν και γνωρίζει ότι η επόμενη ταινία του θα είναι η τελευταία του, ο σκηνοθέτης του Reservoir Dogs δήλωσε ότι δεν ξέρει ακόμη ποια θα είναι η πλοκή της ταινίας.

Ενώ υπήρξαν κάποιες συζητήσεις τα τελευταία χρόνια για το ενδεχόμενο ο Ταραντίνο να γυρίσει μια τρίτη ταινία Kill Bill, δεν υπήρξαν πολλές νέες πληροφορίες σχετικά με αυτό το μέτωπο.

Κριτική: Inside Man, στο Netflix: μία αναπάντεχη εποικοδομητική κριτική στην πολιτική ορθότητα

Ο Ταραντίνο έχει μιλήσει για το τι θα μπορούσε να κάνει όταν αποσυρθεί σε συνέντευξη στο GQ Australia το 2019.

«Βλέπω τον εαυτό μου να γράφει βιβλία και να αρχίζει να γράφει θέατρο, οπότε θα εξακολουθώ να είμαι δημιουργικός», είπε. ‘Απλά πιστεύω ότι έχω δώσει ό,τι έχω να δώσω στις ταινίες.»

Ο Ταραντίνο  κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτό το μήνα το δεύτερο βιβλίο του για τις ταινίες της εποχής του Νέου Χόλιγουντ. Προηγουμένως είχε κυκλοφορήσει ένα μυθιστόρημα για την ταινία Once Upon a Time in Hollywood (Μια φορά και έναν καιρό στο Χόλιγουντ).

Ο Κουέντιν θα έχει επίσης περισσότερο χρόνο για να περάσει με την οικογένειά του. Ο σκηνοθέτης του Hateful Eight παντρεύτηκε το 2018 την 38χρονη Ισραηλινή τραγουδίστρια Daniella Pick. Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά, το ένα γεννήθηκε το 2020 και το άλλο το περασμένο καλοκαίρι.

Διαβάστε περισσότερα:

Οι fans κουράστηκαν από τις ​superhero ταινίες; Τί δείχνει νέα έρευνα για τη Marvel;

Φωτογραφία εξώφυλλου 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr