Search
Close this search box.
ΑΛΕΞ

ΛΕΞ: Πανικός για τη συναυλία του στη Θεσσαλονίκη

Ο ΛΕΞ είναι έτοιμος για τη συναυλία στη Θεσσαλονίκη. Οι θαυμαστές του καταφθάνουν από όλη την Ελλάδα, για να ραπάρουν μαζί του.

Αναμένεται ότι χιλιάδες θαυμαστές του ΛΕΞ θα αναχωρήσουν από διάφορες πόλεις της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων και η Αθήνα, για να πάνε στη Θεσσαλονίκη για την αποψινή μεγάλη συναυλία του ράπερ.

Το Καυταντζόγλειο Στάδιο αναμένεται να γεμίσει με κόσμο, με τις εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι πάνω από 25.000 θεατές θα παρακολουθήσουν την παράσταση.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 5:30 μ.μ. και η συναυλία θα ξεκινήσει στις 9:30 μ.μ. Πριν από λίγο καιρό είχε τεράστια επιτυχία η συναυλία των LEX στη Νέα Σμύρνη.

Κατερίνα Μαυρογεώργη: «…πολύ συχνά, απλά και μόνο το να ζεις την ζωή σου μπορεί να θεωρηθεί αμαρτία.»

Ποιος είναι ο πασίγνωστος ράπερ;

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 25 Σεπτεμβρίου 1984 και μεγάλωσε στην περιοχή του Φαλήρου. Ξεκίνησε για πρώτη φορά ως καλλιτέχνης γκράφιτι στο 2G (Good Guys) και το 1999 αποφάσισαν να ασχοληθούν με τη μουσική, σχηματίζοντας τα Βόρεια Αστέρια.

Τα Βόρεια Αστέρια είναι ένα μουσικό συγκρότημα που ξεκίνησε με μερικούς φίλους και κυκλοφόρησαν τέσσερα άλμπουμ πριν αποφασίσουν να χωρίσουν τους δρόμους τους και να ακολουθήσουν σόλο καριέρα.

Είχε επίσης συνεργαστεί με ένα άλλο μέλος των Βορείων αστεριών, τον Μικρό Κλέφτη, για τη δημιουργία των Ανάποδων Καπέλων  κυκλοφορώντας το πρώτο τους άλμπουμ το 2007.

Το 2010 ξεκίνησε μια σόλο καριέρα. Το 2014 κυκλοφόρησε το πρώτο του σόλο άλμπουμ, Ταπεινοί και Πεινασμένοι, το οποίο το Vice περιέγραψε ως «ένα από τα πιο «real» παραδείγματα του σύγχρονου ελληνικού hip-hop».

Το 2018 κυκλοφόρησε το άλμπουμ 2XXX. Πραγματοποίησε συναυλία στο θέατρο Πέτρας στην Αθήνα το καλοκαίρι του 2019, όπου συγκεντρώθηκαν περίπου 10.000 θεατές.

Διαβάστε περισσότερα:

Netflix: Ποιες ταινίες κυκλοφορούν σήμερα; 2110 (Τρέιλερ)

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr