Search
Close this search box.
Κέβιν Σπέισι

Κέβιν Σπέισι: Bράβευση στο Μουσείο Κινηματογράφου στο Τορίνο

Ο Κέβιν Σπέισι θα δώσει ομιλία στο Μουσείο Κινηματογράφου στο Τορίνο στις 16 Ιανουαρίου 2023.

Ο Κέβιν Σπέισι πρόκειται να δώσει ομιλία στο Εθνικό Μουσείο Κινηματογράφου της Ιταλίας και θα βραβευτεί για ολόκληρη την καριέρα του. Ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, ο οποίος διατηρεί χαμηλό προφίλ από τότε που κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση το 2017, θα συμμετάσχει σε μια συζήτηση στη σκηνή στις 16 Ιανουαρίου 2023, στο αμφιθέατρο του εμβληματικού πύργου Mole Antonelliana, στο Τορίνο. που στεγάζει το Μουσείο Κινηματογράφου.

Ο 63χρονος ηθοποιός θα συζητήσει μερικούς από τους πιο δημοφιλείς ρόλους του με τον πρόεδρο του Εθνικού Μουσείου Κινηματογράφου Domenico De Gaetano, ο οποίος θα είναι παρών. Μερικοί από αυτούς τους ρόλους θα είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στο κοινό.

Ανάρτηση στη σελίδα του Facebook αναφέρει επίσης ότι μετά το masterclass, ο Spacey θα παρουσιαστεί από μια από τις πιο διάσημες ταινίες. Σύντομα η ανακοίνωση της ταινίας. Θα λάβετε το βραβείο Stella della Mole, το οποίο απονέμεται στον καλύτερο μαθητή της τάξης. Τον περασμένο μήνα, δικαστήριο στη Νέα Υόρκη αποφάσισε ότι ο ηθοποιός είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά πριν από 36 χρόνια τον συνάδελφό του, Άντονι Ραπ, καθώς κατηγόρησε τον τελευταίο.

Emily: Μια ταινία για τη γυναίκα που έγραψε τα «Ανεμοδαρμένα Ύψη» – Τρέιλερ

Το δικαστήριο διαπίστωσε ότι οι ισχυρισμοί του ράπερ Rap δεν ήταν δικαιολογημένοι και δεν του επιδίκασε καμία αποζημίωση. Ωστόσο, ο Σπέισι εξακολουθεί να αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση στη Μεγάλη Βρετανία. Τον Ιούλιο, ο ηθοποιός δήλωσε αθώος στο δικαστήριο για την κατηγορία της κακοποίησης τριών ανδρών από το παρελθόν, όταν ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής του Old Vic.

Ανάρτηση στο Facebook προσθέτει ότι μετά το masterclass, ο ηθοποιός θα προλογίσει την προβολή μιας από τις πιο διάσημες ταινίες του, η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα. Θα τιμηθεί επίσης με το βραβείο Stella della Mole.

Μάθετε περισσότερα για τον γνωστό ηθοποιό:

Ο Κέβιν Σπέισι γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου 1959. Η καριέρα του ως ηθοποιός ξεκίνησε όταν εμφανίστηκε στο Eugene O’Neill’s Day’s Journey Through the Night με τον Jack Lemmon, ο οποίος έγινε ο μέντοράς του. Το 1991, κέρδισε ένα βραβείο Tony για το ρόλο του στην παραγωγή του Neil Simon στο Broadway του Lost in Yonkers.

Η κινηματογραφική δουλειά του για τον Bryan Singer αναγνωρίστηκε κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990, με αποκορύφωμα το Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου το 1995.

Ακολούθησε δεύτερο Όσκαρ το 1999, Α’ Ανδρικού Ρόλου, για την ερμηνεία του στην ταινία του Sam Mendes American Beauty.

Άλλες αξιόλογες ταινίες περιλαμβάνουν τις Se7en (1995), Los Angeles: Confidential (1997), Without Exchange (2000), K-PAX (2001), Superman: The Return (2006), και Casino Jack (2010).

Από το 2003 είναι Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Old Vic Theatre στο Λονδίνο.

Το καλοκαίρι του 2011 έπαιξε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον Ριχάρδο Γ’ του Σαίξπηρ, σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ Σαμ Μέντες, στην Επίδαυρο.

Διαβάστε περισσότερα:

Μαρία Κάλλας: Το Μουσείο «Μαρία Κάλλας» ανοίγει το καλοκαίρι του 2023 στο κέντρο της Αθήνας

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr