Search
Close this search box.

Κάτια Δανδουλάκη: «…Ο Χρήστος Πολίτης έχει θέμα κατάθλιψης»

Η Κάτια Δανδουλάκη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή«The 2night Show».

Η ​Κάτια Δανδουλάκη μίλησε για τον Χρήστο Πολίτη στην εκπομπή «The 2night Show» και επικεντρώθηκε εποχή που πρωταγωνιστούσαν στη σειρά «Λάμψη».

«Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, γιατί με τον Χρήστο Πολίτη είχαμε περάσει καταπληκτικά. Μα, δεν τα ένιωθε γιατί αν τα ένιωθε, θα τα έβλεπα. Νομίζω ότι πρέπει να έχει θέμα κατάθλιψης», είπε η ηθοποιός. 

Και πρόσθεσε:
«Αυτό πρέπει να είναι, γιατί έχει μείνει μόνος του πολλά χρόνια. Είναι δική του επιλογή. Κάποιο τέτοιο θέμα θα είναι, γιατί δεν μπορώ να σου πω ότι ζούσα αυτή την πραγματικότητα. Δεν τη ζούσα. Μπορεί εκείνη τη στιγμή να μην τους ενοχλούν και να βγαίνουν μία στιγμή, που είναι έτσι το ψυχικό τους μέσα.»

Ουμπέρτο Έκο: 10 απόφθεγματα του σπουδαίου συγγραφέα

Βέβαια, η γνωστή ηθοποιός  αναφέρθηκε και στον άνδρα της ζωή της, τον Μάριο Πλωρίτη:

«Ο Μάριος Πλωρίτης είναι ένα χαλί για εμένα. Κι ενώ στην αρχή έχασα την ψυχή μου, πήγα να τρελαθώ… Σιγά σιγά με τα χρόνια, επειδή έχω φοβερό δέσιμο, συνομιλώ μαζί του. Είναι μια σχέση που επιβεβαιώνει την αγάπη ότι μπορείς να πορευτείς χέρι χέρι μαζί του μια ζωή. Πολλές φορές μου έδινε συμβουλές για τη δουλειά μου και σε 11 από τις δέκα φορές είχε δίκιο. Εγώ έκανα το δικό μου και ποτέ δεν μου έκανε υποδείξεις. Μου έλεγε ότι έπρεπε να περάσω από όλο αυτό για να μάθω. Νομίζω ότι θα ήμουν πολύ καλή μαμά και καλή δασκάλα, αλλά δεν έγινε τίποτα από τα δύο», πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός.

Πληροφορίες για την αγαπημένη ηθοποιό:

Αποφοίτησε από το Pierce – The American College of Greece. Αποφοίτησε από τη Σχολή Θεάτρου Karolos Kuhn και τη Σχολή Δραματικής Τέχνης του Λονδίνου. Σπούδασε επίσης στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης. Συνεργάστηκε με το BBC σε τηλεταινίες και ραδιοφωνικές παραγωγές κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Λονδίνο. Από το 1996 ήταν παντρεμένη με τον Μάριο Πλωρίτη, ο οποίος πέθανε το 2006. Η κ. Δανδουκακη έχει μεταφράσει και διασκευάσει πολλά έργα στα οποία έχει πρωταγωνιστήσει.

Διαβάστε περισσότερα:

Netflix: Ποιες ταινίες – σειρές κυκλοφορούν σήμερα; 25/10

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr