Search
Close this search box.
Έμιλι Μπλαντ: «The England»

Έμιλι Μπλαντ: «The England» ένα απίστευτο γουέστερν με την Έμιλι Μπλαντ – Τρέιλερ

H σειρά The England με την Έμιλι Μπλαντ εντυπωσιάζει. Γιατί η Έμιλι Μπλαντ θα ενσαρκώσει έναν γυναικείο, πρωταγωνιστικό χαρακτήρα σε ένα western; Γιατί μπορεί!

Η σειρά The England με την Έμιλι Μπλαντ, σύμφωνα με το BBC είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία του πολυβραβευμένου Hugo Blick (The Honourable Woman, Black Earth Rising, The Shadow Line) και παραγωγή της αναγνωρισμένης εταιρείας παραγωγής Drama Republic (Doctor Foster, Us, The Honourable Woman), μιας εταιρείας της Mediawan, σε συνεργασία με την All3Media International, η ταινία The English χρησιμοποιεί τα βασικά θέματα της ταυτότητας και της εκδίκησης για να αφηγηθεί μια μοναδικά συναρπαστική παραβολή για τη φυλή, την αγάπη και την εξουσία. Μια αριστοκράτισσα Αγγλίδα, η Λαίδη Κορνέλια Λοκ (Έμιλι Μπλαντ) και ένας πρώην ανιχνευτής του ιππικού των Πόουνι, ο Ιλάι Γουίπ (Τσέις Σπένσερ), συναντιούνται το 1890 στη μέση της Αμερικής για να διασχίσουν ένα βίαιο τοπίο που είναι χτισμένο πάνω σε όνειρα και αίμα.

Έμιλι Μπλαντ: «The England»

Και οι δύο έχουν σαφή αίσθηση του πεπρωμένου τους, αλλά κανείς τους δεν γνωρίζει ότι αυτό έχει τις ρίζες του σε ένα κοινό παρελθόν. Πρέπει να αντιμετωπίσουν ολοένα και πιο τρομακτικά εμπόδια που θα τους δοκιμάσουν μέχρι το μεδούλι, σωματικά και ψυχολογικά. Αλλά καθώς κάθε εμπόδιο ξεπερνιέται, τους φέρνει πιο κοντά στον τελικό τους προορισμό, τη νέα πόλη Χόξεμ του Γουαϊόμινγκ. Εκεί, μετά από μια έρευνα του τοπικού σερίφη Ρόμπερτ Μάρσαλ (Στίβεν Ρέα) και της νεαρής χήρας Μάρθα Μάιερς (Βάλερι Πάχνερ) για μια σειρά από παράξενους και μακάβριους ανεξιχνίαστους φόνους, θα γίνει πραγματικά κατανοητή η πλήρης έκταση της αλληλένδετης ιστορίας τους και θα έρθουν αντιμέτωποι με το μέλλον που πρέπει να ζήσουν.

Έμιλι Μπλαντ: «The England»

Το  καστ της σειράς The England:

Stephen Rea (The Shadow Line, The Honourable Woman), Valerie Pachner (A Hidden Life, The Kingsman), Rafe Spall (The Salisbury Poisonings, Trying), Tom Hughes (A Discovery Of Witches, Victoria), Toby Jones (Marvellous, Detectorists) και Ciarán Hinds (The Terror, The Woman In Black).

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας The England:

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Διαβάστε περισσότερα:

Manifest – Netflix: Ήρθε η 4η σεζόν και πρέπει να προετοιμαστείς για την προσγείωση – Τρέιλερ

Πηγή φωτογραφιών:1, 2,

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr